Tori Speling s najmlađim sinom
 Tony DiMaio / Splash News
nijE JOJ LAKO

Novi slom nekadašnje 'teen' zvijezde: Pred njezin dom stigla je i policija

Popularna Donna iz serije "Beverly Hills 90210" imala je bračnih problema, a najteže je bilo kada je saznala za suprugovu prevaru 2013. godine. Od tada je nekoliko puta završavala u bolnici

Nakon što su primili poziv za hitnu intervenciju zbog teškog psihičkog stanja slavne glumice Tori Spelling (43), policija je požurila na njenu adresu. TMZ piše kako su policajci dobili poziv u četvrtak ujutro te kako im je nepoznata osoba naglasila da je glumica jako agresivna.

Spelling je policiju nazvala i u srijedu navečer jer je mislila da netko provaljuje u njen dom, no na kraju se uspostavilo da je njen suprug Dean McDermott (51) pokušavao ući u kuću.

Glumica je već nekoliko puta završavala u bolnici zbog teškog psihičkog stanja. U zadnjih nekoliko godina imala je mnogo briga na svojim leđima. Od onih financijskih do privatnih. Njen suprug priznao je ovisnost o seksu, te se u javnosti doznalo da ju je varao.

Tori mu je sve odlučila oprostiti kako bi spasila njihovu brojnu obitelj. Dean i Tori imaju petero djece: Liama (10), Stellu (9), Hattie (6), petogodišnjaka Finna i Beaua koji je nedavno proslavio prvi rođendan. 'Prebrižna je majka i previše brine za djecu. Dan prije sloma mi se požalila da je majčinstvo prestresan zadatak za nju. Treba pomoć!', rekla je njena prijateljica Corrine Olympios za TMZ.

28th Annual A Time for Heroes Family Festival
<P>
Pictured: Tori Spelling, Dean McDermott, and their children
<B>Ref: SPL1611908  291017  </B><BR/>
Picture by: Tony DiMaio / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Tony DiMaio / Splash News
Tori i Dean u užem obiteljskom sastavu

Otac Tori Spelling bio je legendarni redatelj Aaron Spelling koji je preminuo u lipnju 2006. godine. Mnoge je iznenadio kada joj je oporukom odlučio srezati nasljedstvo i tom prilikom ostaviti samo 800 tisuća dolara. Glumica je očekivala barem 200 milijuna dolara, jer je očevo bogatstvo bilo procijenjeno na 600 milijuna dolara.

Linker
18. travanj 2024 07:40