Vedran Peteh
pucaju od ponosa

Obitelj Matanić ima vrlo poseban petak 13.: 'Naš svemirac odlučio je doći na planetu da je malo spasi'

Prva fotografija malenog Nea Matanića otopila je Instagram, a ponosni tata dao mu je vrlo značajno ime...

"Nema labavo - na petak 13. (točnije 13/12/19 13:46) naš treći svemirac odlučio je doći na ovu planetu da je malo spasi - dame i gospodo: NEO MATANIĆ is in da hauz!", napisao je popularni redatelj Dalibor Matanić kraj fotografije svog sina koji je dobio značajno filmsko ime, što je i najavio u intervjuu za novi broj Glorije Glam.

"Naravno. Lola je ime dobila prema filmu "Trči, Lola, trči", a Maks, naravno, prema Pobješnjelom Maxu" - otkrio je Matanić u intervjuu, a par se očigledno odlučio trećoj bebi dati ime prema popularnom Neu iz filma "Matrix" kojeg je utjelovio Keanu Reeves. Par je Lolu dobio 2015., a Maxa 2017. godine.

Helena i Dalibor su se zaljubili tijekom zajedničkog projekta, rada na predstavi "Thelma&Louise", a nakon samo šest mjeseci veze, vjenčali su se 6. prosinca 2014. nedaleko od glumičine rodne Pule, u crkvi Sv. Foške blizu Vodnjana.

Zagreb, 250219.
Kino Europa. 
Premijera prve hrvatske zombi komedije iz buducnosti Posljednji Srbin u Hrvatskoj, scenarista i redatelja Predraga Licine.
Na fotografiji: Helena Minic, Dalibor Matanic.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media
Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić

"Dadi i meni se sve u životu jednostavno događa. Da mi je netko rekao da će mi se u četiri godine braka roditi troje djece rekla bih da je lud. Sve nam se događa bez plana i mi u tome uživamo", rekla nam je Helena kada je otkrila da je trudna, a Dalibor je priznao da su mu djeca život preokrenula naglavačke, ali su mu najvažnija.

--> Dalibor Matanić: 'Želim treće dijete, ali ne smijem to reći jer ću od Helene dobiti po glavi'

"Klinci su mi život preokrenuli naglavačke, uništili mi ego te presložili prioritete. Sad mi ništa nije važnije od vremena provedenog s njima", rekao je ponosni otac koji je od njih naučio da treba reagirati instinktivno i slušati svoje osjećaje.

"To sam i prije znao, ali sam uz Lolu i Maxa to ponovno osvijestio. Ovaj svijet je, naime, prema mom mišljenju, previše racionalan i utegnut", zaključio je Dalibor u jednom od intervjua za Gloriju.

Veliki intervju s redateljskom zvijezdom, u kojem govori i o svojoj obitelji, odrastanju, karijeri i strahovima, pročitajte u novom broju magazina Gloria Glam.

Linker
22. travanj 2024 02:16