instagram
Anita je rodila u Švicarskoj

Obitelj se proširila: Dinamovac naveliko slavi, stigla je kći!

Treći lipnja 2017. bio je dan 'D' za nogometaša Dinama Marija Gavranovića i njegovu izabranicu srca Anitu - vjenčali su se tada u švicarskom gradu Luganu. Nepune dvije godine kasnije, sa svijetom dijele još jednu sretnu vijest - postali su roditelji!

'Sretan Badnjak svima od nas troje', napisao je presretan 29-godišnji igrač Dinama Mario Gavranović krajem prošle godine na društvenim mrežama i svima je odmah bilo jasno da u njegovu obitelj stiže dijete. Pa, eto svibnja i željno iščekivane prinove! Viješću se pohvalila novopečena majka, Marijeva 29-godišnja supruga Anita, koja je rodila u Švicarskoj. Par je, otkrila je, dobio djevojčicu, a iz komentara i čestitki koje se nižu na njezinom Instagramu lako je zaključiti da su malenoj dali ime Leonie.

'Jedna stvar koju sam već naučila od svoje tri dana stare kćeri jest... da odustajanje nije opcija! Sretan mi prvi Majčin dan', napisala je ponosna mama Anita pokraj fotografije bebice, otkrivši time da je na svijet donijela kćerkicu.

I Mario i njegova Anita odrasli su u Švicarskoj gdje su se i upoznali, u jednom butiku u Zürichu u kojem je ona radila. Tada su shvatili da imaju mnogo zajedničkih tema, budući da su njegovi roditelji rodom iz Gradačca, a njezini iz Dervente. Nogometnu karijeru Gavranović je započeo u Luganu te je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine igrao za švicarsku reprezentaciju. Zbog ozljede je potom imao prisilnu pauzu, no početkom 2016. iz Züricha je došao je igrati u klub HNK Rijeka kao napadač. Kasnije je počeo igrati za Dinamo, kao napadačko pojačanje gdje je i ostao. Anita je došla za njim i zavoljela život u Hrvatskoj, no za porođaj se ipak odlučila u gradu svog djetinjstva.

Karlo Gavrić

Linker
24. travanj 2024 02:16