Livio Andrijić / Hanza media
Sretna vijest

Obitelj Šimunić slavi! Prije dva mjeseca u obitelj im je stigao sin

Josip Šimunić i njegova supruga Christina Marie proširili su obitelj. Stigao im je dječak kojem se veseli trogodišnji brat Jura.

Proljetna šetnja Zagrebom bivšeg nogometaša hrvatske reprezentacije Josipa Šimunića (41) i njegove supruge Christine Marie otkrila je sretnu vijest da im u obitelj uskoro stiže prinova. Vijest je otkrio njezin trudnički trbuh. RTL doznaje da im je prije dva mjeseca stigao sinčić, a roditelji su presretni zbog novog blagoslova.

"Djeca su najljepši Božji darovi", rekao je svojedobno Šimunić koji se nakon angažmana za hrvatsku reprezentaciju povukao iz javnosti i posvetio obiteljskom životu.

U travnju prošle godine supružnike je zadesila najveća životna tragedija kada je trogodišnja kćerkica Luca preminula od posljedica gripe. "Kao roditelj, ne bih htio da itko ikad doživi takvu tragediju, takvu nemoć da pomogneš vlastitom djetetu. Do kraja života pitat ćemo se jesmo li nešto mogli napraviti da izbjegnemo ovu tragediju", rekao je u ekskluzivnoj ispovijesti za Jutarnji list. U intervjuu su istaknuli da ni u snu nisu mogli pomisliti da bi gripa mogla uzeti njihovu Lucu.

Linker
17. travanj 2024 13:02