Putovanje iz snova

Obiteljska idila: Ella Dvornik skinula se u bikini, ali pažnju krade neodoljiva Balie Dee

  • 23.05.2018. u 23:00

  • Autor:
    • Gloria.hr

Obitelj Dvornik – Pearce odletjela je miljama daleko od svog zagrebačkog doma i puni baterije na Jamajci.

Šetnja džunglom, provođenje vremena na dugim pješčanim plažama i vraćanje u djetinjstvo pomoću ljuljački, sve će to biti samo dio uspomena koje će Ella Dvornik, njezin zaručnik Charles i petomjesečna Balie Dee prikupiti na prvom obiteljskom odmoru iz snova. Simpatična obitelj oduševljava pratitelje svojih društvenih mreža s neodoljivim fotografijama.

Mama Ella pokazala je na putovanju svoju zavidnu liniju, a otkrila je kako su u nekoliko dana uspješno prebrodili svima mrski jet-lag.

 

'Dream team' skriva se od sunca kada je ono prejako, često odlaze u apartman 'ubiti oko', a Ella je otkrila da su na prvom obiteljskom putovanju morali u potpunosti promijeniti navike.


Big chubba, little chubba #family #homeofallright

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on


'Putovanje s dijetom je sasvim drugačija priča nego u vremenu kad smo Charles i ja na putovanje išli sami. Stalno pazimo gdje je možemo presvuči, kada mora na spavanje, i samo da znate, kolica nećete moći gurati pješčanom plažom. Definitivno smo promijenili navike u potpunosti ', napisala je Ella koja još ne otkriva datum vjenčanja s ocem svoje kćerkice, četrnaest godina starijim marketinškim stručnjakom iz Londona.