Instagram
uživancija

Obiteljska idila Ljupke i Mihaela Mikića: Sreća zbog povratka u Japan

Gotovo cijele ljetne praznike peteročlana obitelj Gojić-Mikić provodi u voljenom Japanu koji su punih devet godina nazivali svojim domom

Nakon devet godina provedenih u Japanu, Ljupka Gojić Mikić (36), jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić (38) donijeli su veliku životnu odluku – vratili su se u Zagreb u kojem su oboje rođeni. Iako je povratak najteže pao njihovim kćerima, Jani Sienni i Mili Amelie, djevojčice su se vrlo brzo adaptirale. Najveća je sreća ipak uslijedila sa završetkom školske godine kada se cijela obitelj nakon kratkog odmora na Jadranu preko ljeta vratila u Japan.

instagram
Instagram

Mihael ondje radi, dok je Ljupka s kćerima posjetila najdraža mjesta uz koje ih vežu brojne uspomene, kao i brojne prijatelje koje su stekli tijekom godina provedenih u Japanu.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Po prvi puta s njima je i najmlađi član obitelji, desetomjesečna Mari Dana koja je u fazi puzanja pa su izlasci s njom prava avantura.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić zajedno su od 2000. godine, šest godina kasnije sklopili su građanski brak, a prije četiri godine i crkveni. Kada je njihova veza u veljači ove godine postala punoljetna, nogometaš je supruzi neodoljivom gestom čestitao veliku obljetnicu , kako je rekao, čiste ljubavi.

Linker
25. travanj 2024 22:24