Saša Zinaja
Saša Zinaja

ponosni roditelji

Obiteljska sreća Nives i Gorana Ivaniševića: Stigla je prinova, par otkrio ime

Nižu se slavlja u obitelji Nives i Gorana Ivaniševića - nakon što je voditeljica prije dva tjedna proslavila 36. rođendan, rođeno je njihovo prvo dijete, sin Oliver, samo pak nekoliko dana prije 47.rođendana slavnog tenisača

"Rodio se mali Oliver Ivanišević! Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve!", ovim riječima ekipa Narodnog radiija na kojem voditeljica radi, čestititala je paru Ivanišević na prvom zajedničkom djetetu i otkrili da je supružnicima stigao sin. Ponosni roditelji prije porođaja nisu otkrivali spol djeteta, a u tajnosti su uspjeli zadržati i ime koje su odabrali.

 

Prinova je stigla godinu dana nakon tajnih zaruka. U prosincu je uslijedilo i vjenčanje, a ubrzo je javnost doznala i da novopečeni supružnici čekaju dijete.

Njihova avantura tek počinje, a kako je Goranu ovo treće dijete, nema sumnje kako će biti vješt u prematanju pelena i pjevanju uspavanki. S bivšom suprugom Tatjanom Dragović ima kći Amber Mariju (15) i sina Emanuela (10).

Instagram/privatni

Nives Ivanišević u zagralju supruga

 

‘Voljela bih da moj dečko bude samouvjeren, siguran u sebe, ne nužno da je dominantan. Ne bih htjela da je papučar, ali važno mi je da u meni izaziva osjećaj sigurnosti’, rekla je svojedobno diplomirana ekonomistica Nives Čanović, koja je svoj životni oslonac pronašla u pobjedniku Wimbledona.

Do samog kraja trudnica je bila u pokretu pa je prekjučer na Instagramu objavila fotografiju s intimnog druženja s najboljim prijateljicama s koje se jasno vidi da je i u 'blaženom stanju' uspjela zadržati top formu.