Instagram
ljepotica i pol

Obiteljsko slavlje: Saša Lozar ne krije ponos zbog kćeri Eve

Glazbenik i radijski voditelj Saša Lozar nije mogao sakriti sreću na ovako važan dan - njegova kćerkica Eva proslavila je okrugli deseti rođendan.

Ponosni otac Saša Lozar i mama Marina, glazbenikova supruga, nisu štedjeli na poljupcima kojima su obasipali kćer, čiji je rođendan jedan od najvažnijih dana u godini! Glazbenik je sa svojim pratiteljima na Instagramu sreću podijelio fotografijom na kojoj kćer ljubi u čelo, a za primijetiti je da se djevojčica se baš dotjerala za svoj dan. Nosila je kariranu crvenu i crnu haljinicu, te traku s mašnom u kosi, a dugu zlaćanu kosu pustila je da pada niz ramena - osmijeha na licu nije joj manjkalo.

'Sretnih ti VEEEELIKIH 10 divoto moja!', poručio je javno svojoj preslatkoj kćeri poznati pjevač i voditelj, koji upravo promovira aktualni single 'Tajno'.

U nedavnom je intervjuu za portal Gloria.hr o kćeri ispričao: 'Bilo je tu smijeha, suza i svega što uz veselo i zdravo dijete ide. Odlična je u školi i odgovorna, a nedavno me iznenadila izjavom da bi voljela biti pjevačica.'

Sretnih ti VEEEELIKIH 10 divoto moja!

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Saša Lozar, pobjednik druge sezone showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', u novoj, petoj sezoni koja se počela prikazivati u nedjelju iza nas, ove godine sjedi u žiriju, uz Nives Celzijus, Damira Kedžu i Marija Petrekovića.

Ladies and gentelmen vaš novi @tlzphr žiri!! #tlzphr

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Linker
29. ožujak 2024 00:44