Getty Images
vječna ljubav

Objavljena prva fotografija Nicole Kidman i Keitha Urbana stara 13 godina

Glumica i pjevač vjenčali su se godinu dana nakon zaljubljivanja, a danas su jedan od najstabilnijih ljubavnih parova u današnjem za brakove nestabilnom svijetu.

Nicole Kidman i Keith Urban, danas oboje 50-godišnjaci, u brak su stupili u lipnju 2006. godine, vrlo brzo nakon upoznavanja.

U braku su već punih 12 godina, što je za holivudske standarde prava vječnost, a premda njihova veza nije imala obećavajuć početak, uspjeli su prevladati sve nedaće.

Naime, oboje su priznali da to nije bila ljubav na prvi pogled, a samo tjedan dana nakon vjenčanja, Keith se prijavio u kliniku za liječenje od ovisnosti i to nakon intervencije koju je sazvala Nicole, kojoj je zbog toga, kako često govori, vječno zahvalan.

Keith Urban and Nicole Kidman depart from the 'The Killing Of A Sacred Deer' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals in Cannes, France.
<P>
Pictured: Nicole Kidman, Keith Urban
<B>Ref: SPL1505558  220517  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Par je do dan danas ostao u sretnom braku, u kojem su se rodile i dvije kćeri, a na popisu njihovih 'tajni za uspjeh' nalaze se ponekad bolna iskrenost i izbjegavanje komunikacije putem mobitela. Ovaj par nikad si ne šalje mailove i sms poruke, otkrio je nedavno The List.

Kako bi najavila Keithov dolazak u studio, jedna radio postaja jučer je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj oboje izgledaju mlado, svježe i zaljubljeno, a dok pjevač ima prepoznatljive pramenove u kosi i raskopčanu košulju, Nicole izgled poput Barbie lutke, s bogatim valovima u plavoj kosi i naglašenom šminkom.

"Ovo nije čista sreća. Htjela sam partnera i nekoga s kim ću moći dijeliti život. htjela sam još djece. to sam i dobila", izjavila je Nicole za Us Weekly prije nekoliko godina i tako ženama poručila da prestanu čekati čuda i stvari preuzmu u svoje ruke.



Linker
18. travanj 2024 14:32