Instagram/Emilia Clarke
Uzbudljiv kraj sezone

Obožavatelji serijala poludjeli za tom scenom, a glumci priznali da im je bilo muka dok su snimali!

Do prošle sezone priče likova koje tumače u popularnom serijalu nisu se nijednom ispreplele, a u posljednjoj epizodi sedme sezone 'Igre prijestolja' morali su uprizoriti škakljivu ljubavnu scenu.

Britanski glumci priznali su kako im je bilo poprilično čudno snimati ljubavnu scenu između junaka serijala - Jona Snowa i Daenerys Targaryen - pogotovo zato što su njihovi likovi u rodu. Iako su Emilia Clarke i Kit Harington znali što će se dogoditi u posljednjoj epizodi sedme sezone, pa je glumica izjavila kako joj je bilo mučno tijekom snimanja vruće scene, romansa njihovih dvaju likova, ujne i nećaka koji ne znaju da su u rodu, prikovala je obožavatelje serijala "Igra prijestolja" uz male ekrane.

USA. Kit Harington and Emilia Clarke in the ©HBO TV series: Game of Thrones - season 7 (2017). 
Plot: Nine noble families fight for control over the mythical lands of Westeros; A forgotten race returns after being dormant for thousands of years., Image: 345574910, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark
Profimedia, Landmark
Scena iz sedme sezone serijala "Game of Thrones"

Gledatelji su tek kasnije saznali da se radi o incestu i preplavili Twitter komentarima vezanim uz scenu - od kojih nisu svi bili negativni - a Britanac je na to rekao: "Mislim da oboje znaju da je to krivo. Mislim da oboje znaju kako će to uzrokovati mnogo problema." te dodao kako si, bez obzira na sve, jednostavno nisu mogli pomoći. "Mislim da je bilo neizbježno, negdje od sredine sezone, da će se Jon i Daenerys završiti u krevetu zajedno. Nije se moglo spriječiti".

A post shared by @emilia_clarke on

Iako 30-godišnjaci glume u serijalu od 2009. godine, priče njihovih likova do prošle sezone se nisu isprepletale pa glumci do tad nisu snimili nijednu zajedničku scenu. "Oboje smo imali reakciju - što ti radiš na mom setu?! Ovo je čudno!" otkrila je Emilia Clarke, dok je Kit Harington dodao: "Oboje smo bili izvan sebe. Obično kad počneš snimati film, upoznaš kolege i onda se s vremenom stvoriti kemija ispred kamere". Kako su još komentirali romansu između likova, možete pogledati ovdje.

Linker
23. travanj 2024 17:20