Screenshot youtube
Tuga za Oliverom

Oči pune suza: Franka objavila snimku na kojoj sa samo 6 godina pjeva 'Vjeruj u ljubav'

Tuga u Splitu, tuga u cijeloj zemlji. Oliver Dragojević preminuo je u nedjelju ujutro 29. srpnja, a cijela estrada, od A do Ž, iskazuje tugu i bol. Mnogi su oživjeli sjećanja na dragog kolegu i prijatelja, a među njima je i Franka Batelić.

Ni pjevačica Franka Batelić ne krije koliko ju je pogodila smrt hrvatskog glazbenog velikana Olivera Dragojevića. Ona je Oliverovu pjesmu 'Vjeruj u ljubav' pjevala 1998. u tada iznimno popularnom televizijskom talk showu 'Latinica'. Hrabro je stala ispred zbora i samouvjerena pjevala svima poznate stihove - imala je tada svega šest godina.

'Vjeruj u ljubav, ‘98. Mala ja, veliki On. Osjećam da moram podijeliti ovaj video, jer odrastanje uz Olivera je nešto što je obilježilo cijelu našu generaciju', napisala je Franka na svom Instagramu pokraj video snimke stare dvadeset godina.

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Upravo su Oliverovu pjesmu, 'Prije sna', Franka Batelić i njezin suprug, hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, odabrali za prvi ples na svom vjenčanju. Bilo je to prije desetak dana, kada su slavlje upriličili na luksuznom istarskom imanju Meneghetti.

'Jer svatko ima barem jednu Oliverovu koja je samo njegova, posebna. Ova je naša... Oliver. On je s nama kroz sve. On je govorio umjesto nas. A za Njega će zauvijek govoriti njegove pjesme', napisala je Franka svoje misli uz objavu prvog plesa.


Linker
25. travanj 2024 13:52