Profimedia, Mega Agency
Ovo joj je treći brak

Odabrali su poseban datum: Heidi Klum u tajnosti se udala za 17 godina mlađeg dečka samo dva mjeseca nakon zaruka

Iako se već duže vrijeme šuška o vjenčanju Heidi Klum (46) i Toma Kaulitza (29), čini se da su se manekenka i glazbenik vjenčali još u veljači ove godine. Kako piše People, Klum je cijelo ovo vrijeme davala suptilne znakove da je par odmah nakon zaruka u prosincu 2018. znao kada će stati pred oltar.

Primjerice, 45-godišnja manekenka je u intervjuu za Entertainment Tonight na pitanje znaju li datum vjenčanja odgovorila s: "Naravno. Ali saznat ćete na vrijeme". Tada je dodala da su pripreme već u tijeku: "Mi smo Nijemci što znači da smo vrlo organizirani i vrijeme nam je važno", rekla je manekenka.

Zatim je par viđen na romantičnoj večeri 22. veljače ove godine, na isti datum kada je izvor blizak paru za TMZ potvrdio da su Klum i Kaulitz dobili vjenčani list. Taj datum nije izabran slučajno - na isti dan godinu dana prije su se i upoznali, a prvi put su se zajedno pojavili u svibnju 2018. godine na amfAR Gala večeri u Cannesu.

HONG KONG, HONG KONG - MARCH 24: Heidi Klum and Tom Kaulitz attend the celebrating party of The Jewelry of Lorraine Schwartz, “Arts In All Its Forms” at Artus on March 24, 2019 in Hong Kong, Hong Kong. (Photo by Anthony Kwan/Getty Images for Lorraine Schwartz)
Getty Images for Lorraine Schwar

Klum je često govorila o tome kako ljubav ne treba uzimati zdravo za gotovo, zato ne čudi što je nakon samo nekoliko mjeseci stavila prsten na ruku. "Samo trebate živjeti svoj život bez zabrinjavanja što ljudi misle jer će vam brige dati više bora", rekla je u jednom intervjuu, aludirajući na veliku razliku u godinama između nje i supruga.

Manekenki je ovo treći brak - Heidi se 1997. godine udala za stilista Rica Pipina, s kojim se razvela nakon pet godina. U kratkoj i turbulentnoj vezi s Talijanom Flaviom Briatoreom dobila je kćer Helene (Leni). Klum je u to vrijeme ljubovala s glazbenikom Sealom, s kojim se vjenčala u svibnju 2005. i u braku s njim dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9), a Seal je posvojio i Leni 2009. godine.

EXCLUSIVE: Heidi Klum and Tom Kaulitz Share a Kiss At Beverly Glenn Market.
18 Oct 2018, Image: 391694514, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Glazbenik i manekenka su svoje zavjete obnavljali svake godine na godišnjicu vjenčanja, ali nakon gotovo sedam godina braka, 2012. su objavili da se razvode. U razdoblju rješavanja papirologije za razvod, Heidi je imala dvije veze - zaljubila se u svog tjelesnog čuvara Martina Kirstena, a kasnije u trgovca umjetninama Vita Schnabela, no 2017. ga je ostavila jer ju je navodno stalno varao.

Početkom 2018. ponovno se zaljubila, ovog puta u Kaulitza, gitarista benda Tokio Hotel, za kojeg je rekla da je sve ono što traži u muškarcu - a to i potvrdila jer je upravo njega odabrala za trećeg supruga.

Linker
09. travanj 2024 15:58