Severina Kojić s odvjetnicima
 CROPIX
nema kraja problemima

Odvjetnica o novoj kaznenoj prijavi protiv Severine: 'To su priče rekla - kazala, ona niti zna za prijavu, niti za moguće razloge'

Odvjetnica Severine Kojić komentirala je informacije koje su se pojavile u medijima, a prema kojima je Centar za socijalni rad podigao kaznenu prijavu protiv slavne glazbenice.

'Nemamo nikakvih saznanja o prijavi, niti imamo saznanja iz kojih bi se razloga takva prijava mogla podnijeti. Niti Severina zna išta o tome, niti je upoznata s time. To su priče rekla - kazala', rekla je za portal Gloria.hr Severinina odvjetnica Jasminka Biloš nakon što su se pojavile informacije da je glazbenicu prijavio zagrebački Centar za socijalnu skrb.

Zagreb, 291119.
Trg hrvatskih velikana.
Severina Kojic kod odvjetnika Mate Matica na razgovoru.
Na fotografiji: Severina s odvjetnicima.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX
Severina Kojić s odvjetnicima

Severina (47) se trenutno sa suprugom Igorom Kojićem nalazi u Monte Carlu, a u isto vrijeme hrvatskim medijima kruže informacije o kaznenoj prijavi koju Centar za socijalnu skrb navodno diže protiv pjevačice.

Kraj prošle godine je Severina dočekala s prvostupanjskom presudom koju su mnogi nazvali presedanom, a prema kojoj je nepravomoćno na Općinskom sudu dosuđeno da sin kojeg je dobila s Milanom Popovićem živi s ocem i majku viđa po odredbama suda. Severinin odvjetnički tim podnio je žalbu na presudu, a predali su i zahtjev za privremenu mjeru da otac ne smije dijete odvesti iz Hrvatske, sve nakon što je Popović od Severine tražio da mu preda putovnicu njihovog sina kako bi ga mogao odvesti u Srbiju.

>> Severinina najintimnija ispovijest: Ekskluzivno za novi broj Glorije o prvom vikendu sa sinom nakon što joj je oduzeto skrbništvo

Popović je nakon svega izjavio da će Aleksandar nastaviti živjeti s njim u Hrvatskoj i da će nastaviti ići u školu u Zagrebu. Jedan od najjačih argumenata Severinine žalbe bio je u tome što je sud odluku donio, a da pritom nije uzeo u obzir da dječak ima pravo znati gdje će živjeti i da ga se prema Konvenciji UN-a o pravim djeteta treba pitati za mišljenje o tome gdje bi voljelo živjeti.

Severina poštuje sudsku odluku te sina trenutno viđa dva puta tjedno i svaki drugi vikend. Unatoč svemu što joj se dogodilo krajem prošle godine, odradila je Severina spektakularne koncerte u sklopu turneje 'The Magic Tour', a potom se tijekom blagdana odmarala uz svog sina i supruga.

Linker
20. travanj 2024 07:00