Povijesna fotka

Okupio je sadašnju i tri bivše na istom mjestu, ali jedna nedostaje

Instagram
Rod Stewart sa svojom suprugom Penny Lancaster (48) stigao je na proslavu 40. rođendana svoje kćeri Kimberly u Los Angelesu, a njima su se pridružile i njegove tri bivše partnerice.

Sir Rod Stewart imao je bogat ljubavni život u kojem mu je uspjelo ono što rijetko kojem muškarcu uspije. Britanski glazbenik ima osmero djece s pet različitih žena, ali uspio je ostati u dobrim odnosima sa svima njima što je pokazao okupivši čak njih četiri na obiteljskoj proslavi. Fotografijom se pohvalio na svojem Instagram profilu gdje uz njega stoji njegova supruga Penny Lancester, a s njima poziraju njegove tri bivše partnerice.  Ovo se smatra prvom fotografijom na kojoj je okupljen toliki broj njegovih bivših.

Živahni 74-godišnjak i na ovoj fotografiji nosi svoj zaštitni znak tigraste mokasinke, a uz njega, koji se isticao i u prsluku sa zlatnim uzorkom, stajale su Alana Stewart (74), Penny Lancaster (48), Kelly Emberg (60) i Rachel Hunter (49).

Instagram

Sir Rod Stewart pozirao je sa svojom suprugom i tri bivše partnerice. Alana Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg i Rachel Hunter (s lijeva na desno)

Odmah uz Roda, s njegove desne strane, mu je sadašnja supruga Penny s kojom ima sinove Alastaira (12) i Aidena (8), a do nje, u cvjetnoj haljini, je Alana Spencer, njegova prva supruga s kojom je u petogodišnjem braku dobio sina Seana (38) i kći Kimberly za čiji 40. rođendan su se svi i okupili. S njegove lijeve strane je njegova bivša djevojka Kelly Emberg s kojom ima kći Ruby (32), a posljednja u nizu je Rachel Hunter s kojom glazbenik ima sinove Renea (27) i Liama (24).

Stewart je uvijek govorio kako je sa svoje tri bivše partnerice u odličnim odnosima. "Sve žive na tri minute od mene i svi imamo djecu zajedno pa će nam se životi isprepletati do kraja naših života - izjavio je lani. Ipak, nije sa svim svojim ljubavima uspio ostati u dobrim odnosima. Na fotografiji nedostaje njegova peta partnerica Susannah Hourde s kojom je dobio kćer Sarah Streeter, ali su dijete dali na posvajanje.

- Istina je da on ima kćer čiji je život bio upropašten dugo vremena, baš kao i moj - izjavila je Susannah 2013. godine. Ipak, Sarah je kasnije upoznala svojeg oca i uspjela ostvariti dobar odnos s njim te mu prestala zamjerati sve što se dogodilo u prošlosti.

Susannah je prije šest godina, kada je Rod objavio pjesmu posvećenu njihovoj ljubavi, progovorila o najtežim trenucima u životu i priznala kako joj posveta nimalo ne laska. Dapače, probudila joj je teške uspomene i razljutila je. Rod je uvijek tvrdio da su Sarah morali dati na posvajanje zbog neodobravanje njezinog oca jer su tada imali 18 godina. Ipak, Susannah tvrdi kako ju je Rod napustio čim mu je rekla da je trudna te ju je od tada ignorirao.