Hanza Media
NEMA PREDAJE

Oliver Dragojević: Moj 70. rođendan s unucima

S dva rasprodana koncerta u Splitu, za koja se priprema u slavljeničkom ozračju - obilježavajući 50 godina karijere i 70. rođendan - legenda hrvatske estrade poručuje da njegovo vrijeme, unatoč teškoj bolesti, još nije prošlo

Rođendansku tortu sa svjećicama u obliku broja 70 Vesna Dragojević naručila je kriomice dan prije, kao što je radila posljednjih nekoliko godina. No da se pita njezinog supruga Olivera, taj 7. prosinca u njihovom bi splitskom domu prošao prilično suzdržano i bez pompe jer Oliver nikada nije volio priređivati velike zabave za svoj rođendan.

Ipak, ovaj je poseban, a kako će ga provesti te kakav je Oliver djed za novi broj magazina Gloria otkriva njegova supruga Vesna koja je također uzbuđena zbog pregršt slavlja u prosincu. Posljednjih godina Oliver je punio prestižne dvorane diljem svijeta, ali spektakl koji se sprema u njegovom rodnom Splitu, nema sumnje, nadmašit će sve osjećaje do sada.

Unatoč teškoj bolesti spreman je za dva obljetnička koncerta o čemu možete čitati u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 7. prosinca.

U novom broju Glorije čeka vas i poster s vježbama koje će otkriti vaše slabe točke na tijelu, a inspiraciju za nadolazeće bladanske gastro trenutke potražite u paketu Gloria+Gloria Delicije za 19 kuna.

Linker
19. travanj 2024 06:00