Davor Matota / Hanza Media
UVIJEK primijećena

Olja Vori zagrebačkom špicom prošetala goli trbuh

Ne može Olja Vori, baš nikako, doći na neko društveno događanje i ostati neprimijećena. Jednako tako neprimjetno ne može prošetati ni gradom. A kad još k tome za ručicu vodi jednako skockanu kćerkicu, to je pravi show za poglede! Glavni krivac za to je njzin modni ukus!

Pravi melem za oči bile su Olja Vori i njezina kćerkica tijekom vikend šetnjice zagrebačkom špicom. Budući da je malčice provirilo sunce, ohrabrila se atraktivna supruga rukometaša Igora Vorija na styling od kojeg su mnogi već na prvi pogled zadrhtali od hladnoće - isfurala je goli trbuh! Pojavila se tako u crvenom od glave do pete - hit crvenim hlačama s tamnom crtom sa strane, te crvenoj majici toliko kratko rezanoj, da je otkrivala podosta gole kože, barem za ovo doba godine.

Uz to je kombinirala topli kaput i, iako su hlače podjećale na donji trenirke koji se u pojasu veže špagicom, nije se uz njihe libila isfurati opasne štikle. Styling je ova diplomirana medicinska sestra zaokružila torbicom na lancu s crvenim i bijelim detaljima, ali i vrlo upadljivim visećim naušnicama.

Njezina kćerkica, četverogodišnja Nika, uz mamu nije bila u drugom planu, naprotiv! U crvenom kaputiću i cipelicama, i sa damskim šeširić na glavi, izgledala je kao prava mala damica koja sigurno korača maminim (modnim) stopama.

Spica / Zagreb 11.11.2017. / foto: Davor Matota / Olja Vori i sin Petar i kcer Nika
Davor Matota / Hanza Media

Davor Matota / Hanza Media

Linker
25. travanj 2024 16:55