Reese i obitelj
 Profimedia, Mega Agency
vikend idila

Omiljena plavuša nadoknađuje propuštene trenutke sa svojom modernom obitelji

Jedna od najsjajnijih zvijezda u Hollywoodu, bez obzira na to što ima sjajnu karijeru uvijek stavlja obitelj na prvo mjesto.

Glumica Reese Witherspoon (42) sa svojim je suprugom Jimom Tothom (48) i njezina dva sina Deaconom Philipeom (14) i Tennesseejem Tothom (6) iskoristila ljetni dan za odlazak na ranu večeru u nedjelju. Nadoknađuje tako vrijeme za obitelj koje je provela na snimanju serije 'Male laži', a koja joj je pak donijela enormnu zaradu. Naime prije nekoliko dana Forbes je objavio listu najplaćenijih glumica, a Reese se našla na petom mjestu - 16,5 milijuna dolara sjelo je na račun Reese Witherspoon, koja ju je producirala, ali i glumila jednu od glavnih uloga. Tako će biti i u drugoj sezoni, a dok snimanja ne traju - vrijeme je za obitelj.

Kao mama Reese je prava lavica, a priznaje da su joj djeca uvijek u mislima i kad radi punom parom.

Brentwood, CA  - Reese Witherspoon held hands with her husband Jim Toth as she and her two sons Tennessee and Deacon Phillippe left Amici restaurant after an early Sunday dinner in Brentwood.

Pictured: Reese Witherspoon, Jim Toth, Tennessee Phillippe, Deacon Phillippe

BACKGRID USA 19 AUGUST 2018, Image: 383182899, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Reese Witherspoon i dečki


Reese Witherspoon and husband Jim Toth take their sons out for lunch at Amici Brentwood
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
19 Aug 2018, Image: 383189711, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Reese i obitelj

'Neprestano se pitam gdje je moja kći Ava, gdje je Deacon, gdje je Tennessee. Pokušavam ih ohrabriti da budu najbolje verzije sebe samih, a ne male verzije mene, tate ili očuha. Cilj dobrog roditeljstva je prepoznati njihove strasti, ono što ih čini jedinstvenima i u tome ih ohrabriti', rekla je u nedavnom intervju.

Nakon ljubavnog brodoloma od glumca Ryana Phillippea s kojim je bila osam godina u braku i s kojim ima dvoje djece, 2011. je pronašla svoju srodnu dušu.

'Ideja savršenog muškarca danas je vrlo zbunjujuća. Puno očekujemo od njih: da dobro zarađuju, da se brinu o djeci, da budu emotivno otvoreni i prisutni, da budu zabavni i visoki, u dobroj formi, da nam čitaju misli. Uloge žena i muškaraca danas više nisu jasno podijeljene i to zbunjuje. Trebamo ih pustiti da dišu', dodala je.

Linker
18. travanj 2024 15:42