Getty Images
TKO IH NE BI VOLIO?

Omiljeni holivudski par vjenčao se nakon više od deset godina veze: 'Sve ostalo je bila laž'

Jedan od parova koji slovi za najskladniji u Hollywoodu vjenčao se nakon deset godina veze u potpunoj tajnosti, a sve su nekoliko dana nakon podijelili sa svojim obožavateljima.

Zvijezda serije "The Walking Dead", glumac Jeffrey Dean Morgan (53) i glumica Hilarie Burton (37), koju svi pamtimo iz serije "One Tree Hill", vjenčali su se nakon deset godina veze u kojoj su dobili dvoje djece. Par je sretne vijesti otkrio par dana nakon vjenčanja i time su demantirali napise da su se vjenčali prije nekoliko godina.

- Prošli je vikend bio najbolji u mojem životu. Mnogima se moram zahvaliti pa izdržite sa mnom u ovih tjedan dana dok s obožavanjem pišem o nevjerojatnoj grupi ljudi koja nam je sve ovo omogućila. Ipak, prije toga, Jeff i ja želimo samo objaviti da smo se vjenčali. Ovog puta stvarno jesmo. Živjeli smo kao supružnici puno desetljeće. Izgradili smo obitelj, farmu i odličnu zajednicu. Godinama su magazini pisali da smo se vjenčali 2014. ili 2015. te da sam ja bila već u braku. Sve je to laž. Ali mi znamo našu istinu pa je bilo suludo uopće ispravljati navode - napisala je Hilarie Burton uz crno-bijelu fotografiju njihovog posebnog dana.

Zvijezda serije "One Tree Hill" otkrila je i da je osjetila da je Jeffrey Dean Morgan osoba za nju čim su se upoznali.

- Ovo je činjenica: od trenutka u kojem sam upoznala Jeffreyja, on je bio moj suprug. Umjesto da smo odmah izmijenili zavjete, mi smo ih živjeli. I to više od deset godina. Kroz dobre i loše trenutke. Bilo je prekrasno stajati tamo s djecom pokraj nas i slaviti sve što je prošlo. Volim te, Jeffrey. Volim našu malu grupu prijatelja i obitelji koji su bili uz nas. Voli sve one koji su nas kroz ove godine podržavali. Bilo je privatno i magično i sve o čemu sam sanjala. Tako da, da. Ja sam gospođa Morgan - zaključila je glumica koja je svojem prezimenu dodala i suprugovo.

Glumac, zvijezda serija "The Walking Dead" i "Supernatural", otkrio je kako su ceremoniju vodili njegovi bivši kolege glumci - Jensen Ackles i Norman Reedus, a nakon vjenčanja je uslijedio party stoljeća.

- To je, bez ikakve sumnje, bio najljepši dan u životu. Nikada nisam ni slutio da bi mogao biti tako savršen - napisao je Jeffrey Dean Morgan, koji je obožavatelje osvojio i ulogom u seriji "Grey's Anatomy".

Par je zajedno od 2009. godine i nekoliko se puta pisalo kako su se vjenčali u tajnosti, ali tek sada su se odlučili na taj korak. Zajedno imaju 9-godišnjeg sina Augustusa Morgana i 1-godišnju kćer George Victoriju Morgan. Iako je za nju to prvi brak, Jeffrey je bio u braku s glumicom Anyjom Longwell od 1992. do 2003. godine.

Linker
25. travanj 2024 16:50