Profimedia, Visual
morala je popustiti

Omraženi bivši suprug 'oderao' Britney na sudu: Ipak će dobiti sve što je tražio

40-godišnji Kevin već godinama dobiva visoku alimentaciju, no sada je zaključio da mu je potrebno i više od 125.000 kuna mjesečno kako bi mogao brinuti za sinove koje ima iz braka sa slavnom pjevačicom.

Bivši reper i plesač Kevin Federline već godinama odlično živi na grbači pjevačice Britney Spears, a od sada će živjeti još i bolje.

Otac sinova 36-godišnje pjevačice, kojeg mnogi krive za njezin živčani slom 2007., prije nekoliko je mjeseci zatražio da glumica poveća iznos alimentacije koju mu mjesečno isplaćuje, što su mnogi fanovi prozvali izuzetno bahatim.

Naime, Britney Kevinu već godinama isplaćuje iznos od 20.000 dolara mjesečno, odnosno, 125.000 kuna, no ta mu cifra, kako je na sudu objasnio, više nije dovoljna za brigu o sinovima Seanu Prestonu (13) i Jaydenu Jamesu (12). Sinovi su sada stariji, a on osobno zarađuje 'samo' tri tisuće dolara mjesečno, kad izuzmemo novac koji mu sjeda s računa slavne pjevačice.

Izvor blizak pjevačici za portal E! news izjavio je kako Kevin zaista pretjeruje, jer ni Britney ne troši više od 10.000 dolara mjesečno po dječaku kad brine o djeci, a oni imaju sve što im je potrebno za lagodan život. Naglasio je i kako Britney ne voli suludo trošiti kad su djeca u pitanju te da ne želi učiti sinove rasipništvu.

Najnovije vijesti iz stranih medija pišu da je Britney pristala na Kevinove prohtjeve te da će mu od sada na originalnih 20.000 dolara mjesečno isplaćivati još na tisuće dolara.

Detalji dogovora nisu poznati, no zna se da je 40-godišnji Kevin suđenje završio s velikim osmijehom na licu.

Kevin i Britney u braku su bili od 2004. do 2007. godine, a sinove su dobili sa samo goinu dana razmaka.

HOLLYWOOD - JULY 10:  Singer Britney Spears (L) and husband Kevin Federline arrive at the Warner Bros. Premiere of Charlie and the Chocolate Factory at the Grauman's Chinese Theatre on July 10, 2005 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Kad se zaljubila u plesača Kevina, Britney je pratio imidž dobre američke djevojke, a uz njega se zapustila i počela ponašati neobično. Mnogi i dan danas smatraju da je upravo on odgovoran za krah pop princeze, koja je 2007. doživjela živčani slom, u jednom frizerskom salonu obrijala glavu i napala fotografe kišobranom. Nakon razvoda, Britney i Kevin uspjeli su se nagoditi oko skrbništva, a zvijezda je pratećem plesaču pristala plaćati 20.000 dolara alimentacije mjesečno.

Linker
24. travanj 2024 02:37