Profimedia, Mega Agency
LJUBE SE SVUDA

On je 18 godina mlađi, a njihov brak nije mrak: Poljupci padaju i dok šopingiraju

Poznata glumica na vrhuncu je u privatnom i poslovnom životu. Nedavno je proslavila rođendan uz svog mlađahnog supruga, a osim što uživa u bračnim vodama svijet je zadivila stavom - pobijedila je u naumu da bude isto plaćena kao i njezin kolega.

Nedavno je Robin Wright (53) proslavila rođendan, a njezin mlađahni suprug odveo ju je da si izabere poklon. Zvijezda serije 'Kuća od karata' već od prošlog ljeta zaljubljena je preko ušiju.

EXCLUSIVE: Robin Wright and husband Clement Giraudet wait for their car after shopping at Saint Laurent.
11 Apr 2019, Image: 425831489, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: Robin Wright and husband Clement Giraudet wait for their car after shopping at Saint Laurent.
11 Apr 2019, Image: 425831825, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Njezin mlađahni suprug Clement Giraudet (35), stručnjak je za odnose s javnošću modne kuće Saint Laurent za VIP klijente poput Robin u koju se tako i zaljubio. Najprije su se pojavili na nekim modnim revijama, a onda su se prošle godine u kolovozu vjenčali u jugoistočnoj Francuskoj. Glumica Robin Wright nakon tajnog vjenčanja pobjegla je u Španjolsku, točnije na plaže otoka Formentera, gdje je s naočitim Francuzom izmjenjivala nježnosti.

BGUK_1316532 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Formentera, SPAIN  - *EXCLUSIVE*  - The Golden Globe Award winning actress and newly married Robin Wright looks very much in love with her French husband Clement Giraudet. The couple spend their time together showing a public display of affection in the sea and could not keep their hands off each other on their sun kissed  holiday in Formentera.

Pictured: Robin Wright - Clement Giraudet



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 383588940, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Da je par još uvijek sedmom nebu pokazuju najnovije fotografije na kojima su nakon luksuznog šopinga izmjenjivali poljupce, a Clement je svojoj izabranici na ramenu nosio dizajnersku vrećicu.

EXCLUSIVE: Robin Wright and husband Clement Giraudet wait for their car after shopping at Saint Laurent.
11 Apr 2019, Image: 425831457, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Robin koja s glumcem Seanom Pennom ima dvoje djece, a odlučila se za novo vjenčanje po mnogima iz vedra neba. Majčino tajno vjenčanje medijima je zapravo odala kći Dylan kada je podijelila videozapis gostiju, odjevenih u boho stilu koji plešu u području Provence.

'U karijeri ne žalim ni za čim. Radila sam što sam htjela. Nemam nikakvu želju, niti sam ju ikada imala, da budem poznata i slavna. Obožavatelji i tako i tako sami stvaraju sliku o tebi. Ono što sam željela je imati obitelj i odgajati svoju djecu, nikada nisam sanjala da budem kao Angelina i Brad na naslovnici magazina People.', rekla je jednom prilikom.

Robin Wright izazvala je divljenje kada se izborila za istu plaću kao i nekadašnji kolega iz serije Kevin Spacey. Robin koja je za ulogu u seriji 'Kuća od karata' dobila Zlatni globus 2014. godine po svim je anketama jednako popularna kao i Kevin, ali je bila manje plaćena. Inače, Robin Wright je i jedan od izvršnih producenata serije i režirala je značajan broj epizoda. Wright se tako pridružila sve većoj grupi glumica koje su progovorile o razlici u iznosima koje zarađuju muškarci i žene u Hollywoodu.

Linker
19. travanj 2024 07:50