privatni album
Za poželjeti

On je kao melem na ranu: Zbog poruke Slavka Sobina domaća glumica se topi od nježnosti

Poznati domaći glumac upoznao je kolegicu Elizabetu Brodić na setu serije "Drugo ime ljubavi" i tamo se dogodilo idilično prijateljstvo - oni sve rade zajedno, a pri tome se odlično zabavljaju.

"Sunce moje drago danas puni deset godina manje od mene. Voli te Deda i najsretniji rođendan želim! Distancirano te grlim!!!", napisao je Slavko Sobin na svom Instagramu prisjećajući se njihovih avantura i gurmanskih delicija koje su isprobali.

Elizabeta Brodić se zbog takve srdačne čestitke istopila od sreće... "Ljubav moja. Hvala. Da mi je ovakva torta...", odgovorila je na čestitku glumica. Naime, dok su glumili bivši ljubavni par serije "Drugo lice ljubavi", točnije likove Lole i Igora, shvatili su da imaju puno toga zajedničkog, a i dogovorili prvo zajedničko putovanje.

Privatni album

U društvu glumičine sestre i pjevača Luke Nižetića, u siječnju ove godine posjetili su Jordan, a po tim uspomenama sada rado prekopavaju, jer danas je putovanje zbog koronavirusa postala nemoguća misija.

Privatni album

"To je nevjerojatno iskustvo, i to se ne da riječima opisati, to se ne da ni slikama prikazati, to je jednostavno kao da te netko izvadi iz tvog života, baci te u nešto što postoji kao ono oduvijek, i kaže ti da si malo nebitan, sve je ostalo je bitnije i ljepše od tebe i sad malo uživaj u tome'', prepričavao je nakon putovanja Slavko.

Privatni album

25-godišnja zagrebačka glumica Elizabeta Brodić već ima respektabilnu karijeru: igrala je u tri predstave, od kojih je za ulogu u “Luđaku i opatici” ove godine osvojila Zlatni Studio za najbolje Novo lice u kazalištu, 2018. zablistala je kao Marta u filmu Eduarda Galića “Za ona dobra stara vremena”, a u seriji s Nove TV "Drugo ime ljubavi" stekla je širu popularnost. U njoj igra glavnu ulogu - snalažljivu slatkicu Lolu koja se nađe u ljubavnom trokutu s Momčilom Otaševićem i Slavkom Sobinom.

Privatni album

"Lola je pametna, ambiciozna i energična, ali i os­­jetljiva umjetnička duša. Ona zna što želi i kako do toga doći, no pritom upada u brojne probleme. Prava je cura sa stavom, kakva sam i sama" rekla je Elizabeta, kojoj je ovo bilo prvo iskustvo u velikoj TV seriji od 160 epizoda.


ČITAJTE I:

Tko je to toliko razbijesnio Slavka Sobina? 'Lijeni si trut i tratiš svoj život!'

Slavko Sobin ima pitanje, mi imamo odgovor: Kako dezinficirati šape kućnim ljubimcima?

Ana Radišić i Slavko Sobin su 'priveli' naše zvijezde na razgovor: 'U mojoj kući je Gloria institucija'

Elizabeta Brodić cvate: 'Dovoljno mi je da me Sandrino nazove na posao i kaže da kuha ručak'

Linker
25. travanj 2024 14:55