zaško okolišati

Opet je bio (pre)iskren: 'A što mislite da radimo po cijele dane? Seksamo se, brak je posao'

Justin Bieber and Hayley Baldwin seen heading to the London Eye in London. Justin and Hayley were seen making a pit stop on route at Cafe Nero for some afternoon Coffees in Capital. The couple were seen laughing and joking together as they made they way onto the London Eye. Justin and Hayley were spotted kissing as they waiting for their private pod to become available.
18 Sep 2018, Image: 387337530, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Justin Bieber po svoj se prilici nikako ne može zasititi svoje supruge Hailey Baldwin, barem ne u spavaćoj sobi. Dao je to svijetu do znanja odgovarajući fanovima na pitanja nakon koncerta u O2 areni u Londonu.

Megaslavni 25-godišnji pjevač Justin Bieber, koji se 2018. godine vjenčao s 23-godišnjom manekenkom Hayley Baldwin, otvoreno je progovorio o svom ljubavnom životu i dao naslutiti da u njihovoj spavaćoj sobi stvari znaju biti "poprilično lude". Nakon koncerta, imao je zakazan susret s fanovima po sistemu Q&A (pitanja i odgovori), kad je pričao poprilično škakljivo: "Što radim u slobodno vrijeme, kad smo supruga i ja sami? Pa, mi volimo... ma možete i sami zaključiti što radimo po cijeli dan. To postane poprilično ludo. Jer to doista zna biti sve što radimo cijeli dan. Dobro, gledamo mi i filmove, osobito volimo gledati Netflix, i chillamo - ali definitivno je tu više chillanja nego telke", rekao je Bieber sa smiješkom koji je govorio i više no riječi.

Pjevač je otkrio da iznimno voli bračni život, ali je spomenuo i da u njihovom braku i danas postoje razne trzavice. "Predobro je biti u braku. Govorim vam to, ali nemojte se zavaravati, brak nije nimalo lagana stvar. Brak je posao", rekao je i dodao: "To je nešto na čemu moraš puno raditi. Da je toliko jednostavan, svi bi puno brže ulijetali u takvo obvezivanje. Svi bi to radili, a znamo da nije tako".

Morate se pripremiti na to da ćete biti strpljivi sa svojim partnerom, da ćete ga voljeti, da ćete biti ljubazni i budite svjesni da to zahtijeva izvjesni napor.

 

Ni tu nije stao, baš je postao savjetodavan naš Bieber. "Znate što, ako želite djecu, i ako se želite vjenčati, to neće ići bez truda. Morate se pripremiti na to da ćete biti strpljivi sa svojim partnerom, da ćete ga voljeti, da ćete biti ljubazni i budite svjesni da to zahtijeva izvjesni napor. A sve to vam daje neku posebnu moć, nevjerojatnu", nije se u razgovoru zaustavljao Bieber.

18 September 2018.
Justin Bieber and Hailey Baldwin pictured at the London Eye, Image: 387374453, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Par se najprije zaručio na ljeto 2018., a dva mjeseca kasnije, u rujnu, razmijenili su bračne zavjete, ali sam pred nužnim brojem ljudi. Trebalo im je točno godinu dana da se vjenčaju u širem krugu prijatelja i obitelji. Ni tada nisu pripremali raskošno vjenčanje već su pozvali oko 150 osoba koje su s njima dijelile sreću i kasnije svi proslavili na ceremoniji u Južnoj Karolini koja nije bila otvorena za javnost.

Justin Bieber otkrio da se borio s teškom bolesti: 'Doktori su mi godinama tražili terapiju'

Hailey je kasnije priznala da su toliko dugo čekali na veće slavlje jer su znali da će organizacija biti hektična i stresna, a Bieber to nije bio u stanju podnijeti jer se u to vrijeme borio s ozbiljnim psihičkim i fizičkim problemima.

Justin Bieber prvi put pred kamerama progovorio o borbi s drogama: 'Zaštitari su stalno uletavali u sobu da provjere jesam li živ'

Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber and Hailey Baldwin out and about, London, UK - 17 Sep 2018, Image: 387115071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims
Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims