Nova ljubav

Opet na sedmom nebu: Ovo je nova djevojka Janka Popovića Volarića

Zagrebačkom glumcu Janku Popoviću Volariću posao je dugo bio na prvome mjestu, no došlo je vrijeme za životni obrat. Zgodni glumac zaljubio se i ne krije da je u sedmom nebu.

Privatni život Janko Popović Volarić ne neko je poduže vrijeme bio stavio u drugi plan. Nakon prekida dvogodišnje vezu s beogradskom kolegicom Tijanom Pečenčić, s kojim je glumio u serijalu 'Kud puklo da puklo', Janko se bacio na posao. Glumac je zablistao na malim ekranima u Supertalentu na Novoj TV, a prošle godine je uspio snimio čak dva filma - horor 'Egzorcizam' i komediju 'Comic sans' - a u Histrionima s Dorom Fišter glumi u humornoj drami 'Igra u dvoje' te u nekoliko predstava u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

Press
Janko Popović Volarić i Zlatko Burić

Osim toga, njegov prepoznatljiv baršunasti glas je u nekoliko televizijskih reklama, a početkom godine Janko je uskočio i zamijenio Ivana Hercega u ulozi Tome u seriji Nove TV Čista ljubav. No, ipak zagrebački glumac uspio se u tom razdoblju i zaljubiti. Glumac se prije šest godina razveo se od kolegice Jelene Veljače, no kako donosi Tportal, 38-godišnji glumac ponovno ljubi, i to 11 godina mlađu novinarku N1 televizije, Mateu Dominiković.

Prije nego što je prije gotovo godinu dana stigla na televiziju N1, Matea je radila iza kamera na RTL televiziji. Osim novinarstva njezina velika ljubav je očito i glazba jer je nastupila i u glazbenom showu 'The Voice', ali je ispala u ranoj fazi natjecanja.

Matea je nedavno diplomirala na visokom učilištu VERN u Zagrebu, a proslavi povodom stečene diplome prisustvovao je i Janko. Na Instagramu je objavila obiteljsku fotografiju s proslave promocije na kojoj se vidi i Janko, a Tportalu je potvrdila da je u vezi s glumcem.

'Da, istina je, u vezi smo. Naša veza je još uvijek svježa i nismo željeli još uvijek govoriti o njoj javno', izjavila je.

Linker
18. travanj 2024 10:04