GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia
nestrpljiv prije susreta

Opet nestašluk: Princ Harry objavio lažnu prepisku s Bon Jovijem

Bliži se prvi travnja, dan kad Meghan Markle i princ Harry (nije prvoaprilska šala!) više neće morati ispunjavati kraljevske dužnosti. Prije toga, Harryja čeka još nekoliko zakazanih obveza, a jedna od njih pada na petak, 28. veljače, kad će se susresti s Bon Jovijem. Već se dobrano našalio na tu temu.

U glasovitom tonskom studiju u Londonu, Abbey Road Studios, za tjedan dana susrest će se princ Harry i Bon Jovi. Svrha je humanitarna, pa će za Invictus Games, Harryjevu zakladu koja organizira dobrotvorna sportska natjecanja diljem svijeta, slavni glazbenik s Invictus Games zborom snimiti glazbeni uradak. Princ Harry će ondje biti s njima, ali je već dao naslutiti da nikako ne misli zapjevati.

Legendarni roker i zbor zaklade zajedno će snimiti remake Bon Jovijeve hit pjesme "Unbroken" s ciljem pomoći Invictus Games zakladi.

Pjesma govori o vojnicima oboljelim od post-traumatskog stresa, a moći ćemo je čuti već u ožujku. I Bon Jovi objavit će je na svom novom albumu.

Princ Harry nasmijao je društvene mreže jer je na Sussex Royal Instagramu objavio video u kojem simulira razgovor s glazbenom zvijezdom. U lažnom razgovoru Jon Bon Jovi pita Harryja kako je, a ovaj mu odgovora "živim na molitvi", referirajući se na glazbenikovu pjesmu iz '80ih. Bon Jovi je odgovorio da će 28. veljače biti u Londonu i da ima ideju za Invictus Games. Na poziv da pjeva, Harry je pak odgovorio: "Ne očekuj to od mene... ali, pojavit ću se".

Linker
20. travanj 2024 08:41