Mirna Maras vježba
 CROPIX/Marko Todorov
to je to!

Oporavak Mirne Maras Batinić: Jedna sitnica posebno ju je razveselila

Voditeljica okružena najmilijima oporavlja se od nedavne operacije, a jedan tretman ljepote posebno joj je nedostajao.

HTV-ova voditeljica emisije TV Bingo Mirna Maras Batinić posvećena je oporavku nakon što je u zagrebačkoj bolnici operirala štitnjaču.

U Kliničkom bolničkom centru "Sestre milosrdnice" boravila je nekoliko dana, a osobito se zahvalila vrijednom medicinskom osoblju.

Iako je isprva htjela sačuvati svoju privatnost i nije željela komentirati svoje zdravstveno stanje, na društvenim mrežama se ipak javno zahvalila onima koji su je pazili tijekom operacije.

'Nismo ni svjesni kakve divne doktore i sestre imamo, treba ih čuvati. Od mene jedno veliko hvala divnom osoblju odjela kirurgije glave i vrata u Vinogradskoj bolnici, a posebno hvala dr. Alanu Peganu. Stručni, brižni, ljubazni... Sve to uz osmijeh, To se treba i mora reći na glas!', napisala je uz fotografiju iz bolničkog kreveta Mirna.

Facebook

Sada kada se oporavlja kod kuće, Mirna Maras (38) je podijelila fotografiju na Instagramu na kojoj je vidljivo da još uvijek ima zamotanu ranu na vratu, a otkrila je kako joj je jedna sitnica posebno popravila dan.

'I oporavak je lakši kada imaš dobru frizuru', napisala je Mirna kojoj su pratitelji poželjeli svako dobro.

Privatni album
Mirna Maras Batinić i Pamela Ramljak s Meri i Antunom

Linker
19. travanj 2024 03:44