Profimedia, Backgrid USA
novi stil života

Oprostila se od glume i uživa u bračnim vodama: Puno radno vrijeme je više nimalo ne zanima

46-godišnjakinja glumica Cameron Diaz novi film nije snimala godinama. Svjetla i reflektori su joj sada manje bitni, a posvetila se često zanemarenom privatnom životu.

Jedno od omiljenih lica Hollywooda Cameron Diaz totalno je preokrenula svoj život i svoju karijeru ostavila na čekanju, no sada bi je djelomično aktivirala. 'Postaje mogućnost da se vrati glumi, a ne na puno radno vrijeme. 'Nekada je toliko radila da nije mogla doći do daha, a to je više ne zanima, no prihvatila bi ulogu koja bi joj bila izazov', rekao je izvor blizak glumici.

Kad je bila najzaposlenija bila je u romantičnim vezama s nekim od najzgodnijih muškaraca Hollywooda Jaredom Letom, Mattom Dillonom, Justinom Timberlakeom i Alexom Rodriguezom, no njezino je srce na dulje staze, osvojio je roker Benji Madden s kojim se vjenčala 2015. godine.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Cameron Diaz was spotted doing some grocery shopping at Eataly in Beverly Hills. Cameron looked stylish in a yellow scarf as she headed back to her ride.

Pictured: Cameron Diaz



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 409894361, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

U petom desetljeću života glumica Cameron Diaz odlučila je zauvijek otići iz filmske industrije. Njezina bliska prijateljica glumica Selma Blair otkrila je medijima da Cameron više ne planira više raditi filmove, nego se u potpunosti želi posvetiti suprugu.

'Sretna je time kako njezin život trenutačno izgleda i ne znam što bi joj se trebalo ponuditi da se vrati. Živi prekrasan život. Sretna je, zaljubljena i želi što više uživati u toj slobodi. Non-stop dobiva neke ponude i stižu joj scenariji, ali ona nije zainteresirana. Uživa biti kućanica', rekla je njezina prijateljica Selma.

FIA EXCLU!  Cameron Diaz and husband Benji Madden reunites over diner at romantic Italian restaurant after the actress returned from NYC, on 02/27/19. The Couple was spotted leaving the eatery with a friend and were seen kissing on the parking lot while waiting for their car ..., Image: 416402236, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Linker
20. travanj 2024 07:41