Chrissy Teigen s kćeri Lunom.
 Profimedia, Backgrid USA
prejedanje za utjehu

Opsesija poznatog modela: 'Ozbiljno sam ovisna, budim se u tri u noći i svaki put moram pojesti isto jelo'

Prije nekoliko dana na društvenim je mrežama objavila da 'u posljednje vrijeme ima tešku ovisnost o sendvičima', da ne može zaspati bez obroka ugljikohidrata, kao i da se budi u tri u noći i opet jede. Sada je objasnila i što joj se točno događa.

Model Chrissy Teigen (33), supruga slavnog pjevača Johna Legenda i majka dvoje djece, trogodišnje Lune i 12-mjesečnog Milesa, opisala je za People svoju opsesiju sendvičima koja ju već ozbiljno zabrinjava.

'Suprug mi svaku večer pripremi sendvič da imam kraj kreveta kad se probudim. Uvijek mora biti isti - šunka i sir u listićima i maslac namazan na obje kriške kruha. Kad to spoji, kruh prereže dijagonalno, na dva trokuta. Pola obavezno pojedem prije spavanja i redovito se budim tri sata nakon toga, možda oko nekih tri sata u noći. Tada pojedem drugu polovicu', objasnila je svoju nedavnu Twitter objavu, kad je svijetu povjerila da ne može zaspati bez doze ugljikohidrata.

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - John Legend and Chrissy Teigen. REUTERS/Carlo Allegri
REUTERS

'To je postala tako silna navika, da ne mogu prestati', rekla je i nastavila: 'Gotovo sam se vratila prehrambenim navikama kakve sam imala u trudnoći. Ali, nisam trudna. Ne znam je li to dio današnjeg stanja svjetskog uma, ili ovaj vjetar u Los Angelesu ošamućuje ljude, ali ja stvarno trebam hranu da bih se osjećala dobro', rekla je iskreno.

Naglasila je i da je odlučila prestati s nezdravom navikom, jer je svjesna da je stvorila pravu ovisnost. 'Jučer ujutro sam rekla Johnu da mi, pod nikakvim okolnostima, više ne radi sendviče prije spavanja i ništa mi jestivo ne stavlja na noćni ormarić ma koliko uporno ja to tražila. Došla sam navečer u krevet, i tamo me dočekala sendvič-poslastica. Ka je bila toliko fina, kako da se ljutim na njega?', rekla je Teigen koja je nekoliko mjeseci nakon što je rodila drugo dijete iskreno ispričala da se bori s postporođajnom depresijom. Tako je i noćno posezanje za hranom bilo jedno od njezinih pokušaja utjehe i iako je izliječila teži oblik duševnog stanja, navika učestalog uzimanja obroka, čak i noću, ostala je.

Chrissy Teigen
John Legend and Chrissy Teigen out and about, London, UK - 14 Sep 2017
Chrissy Teigen and John Legend go shopping at Tom Ford and Burberry with daughter Luna, Image: 349365024, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

West Hollywood, CA  - Chrissy Teigen takes her son Miles out for some shopping with her mom Vilailuck. The family look like they're enjoying the outing as they get some Holiday shopping done.

Pictured: Chrissy Teigen

BACKGRID USA 26 NOVEMBER 2018, Image: 398487510, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
18. travanj 2024 07:19