TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
opuštenija nego ikad

Opušteno izdanje: Bez šminke, frizure i fensi krpica jedva smo prepoznali slavnu trudnicu

Glumica Milla Jovovich ususret porođaju ima snage za obavljanje svakodnevnih obaveza - u odlasku u grad izgleda sasvim opušteno, šeće bez šminke, frizure i glamuroznih toaleta na koje nas je navikla. Na njezinom licu ne može se uočiti nikakva nervoza iako je nedavno priznala da u njoj "kuha strah".

Američka glumica ukrajinskog, ruskog i srpskog podrijetla Milla Jovovich (44) trenutno čeka treće dijete sa suprugom Paulom W.S. Andersonom. Najpoznatija kao Leelou iz filma "Peti element", s trbuhom do zuba vrijeme najčešće provodi kod kuće, no kada je stisnu obveze, obavlja ih u potpuno opuštenom izdanju - običnim trapericama, trudničkoj tunici, duksi i udobnim tenisicama.

12/06/2019 EXCLUSIVE: Milla Jovovich is spotted for the first time since announcing her pregnancy. The 43 year old American actress left a friends house in Los Angeles wearing a pink plaid top, denim jeans and blue jeans and white trainers., Image: 486759001, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Čak i bez šminke i s kosom zavezanom u nemarnu punđu, Milla je izgledala posve simpatično, a lice joj nije odavalo ni trunku nervoze zbog prinove, iako je nedavno priznala da je prilično paranoična. Naime, glumica, koja već ima dvije kćeri, 11-godišnju Ever i četverogodišnju Dashie, prije ove trudnoće imala je spontani pobačaj pa zbog toga mora posebno paziti kako bi iznijela trudnoću do kraja.

12/06/2019 EXCLUSIVE: Milla Jovovich is spotted for the first time since announcing her pregnancy. The 43 year old American actress left a friends house in Los Angeles wearing a pink plaid top, denim jeans and blue jeans and white trainers., Image: 486758992, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Nakon najtežeg proljeća, kada je proživjela pobačaj, glumica Milla Jovovich rodila je zdravu djevojčicu.

"Istina, ovaj put nisam vježbala kao u prethodnim trudnoćama jer sam paranoična i doista pazim da ničim ne ugrozim bebu i izložim se riziku od pobačaja", kazala je Milla koja se u trećoj trudnoći udebljala čak 23 kilograma. Sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila slatku fotografiju uz nekoliko rečenica u kojima je otkrila kako joj uopće nije lako.

"Dakle, evo najnovije fotografije moje trudnoće. Od porođaja sam udaljena devet tjedana i sve mi je teže obavljati svakodnevne obveze. No, sretna sam što je s bebom sve u redu i čini se da će doći baš oko termina. Dobila sam kilograma otprilike baš koliko sam dobivala u dosadašnjim trudnoćama - no, ovaj put sam do 23 kile dogurala podosta prije porođaja, hm, hm. Ma možemo se mi truditi, ali tijelo jednostavno radi što je naumilo...", napisala je.

"Ova rastuća kilaža ima i jedan plus - moje "mama grudi" su se vratile što je zabavno djevojci koja je uvijek bila ravna kao daska. Zato uživam u ovim trenucima dok traju!", našalila se i poručila: "Svima šaljem puno ljubavi i nadam se da vam je ovaj tjedan dobar - vikend se bliži pa duboko udahnite i - evo ga".

Linker
15. travanj 2024 23:52