CROPIX
LJUBAV CVATE

Ornela Vištica više ne krije da uživa u večerama Mate Jankovića

I dok oboje šute kao zaliveni kad ih se pita jesu li ili nisu u vezi, Ornela Vištica nije mogla odoljeti da se ne pohvali kako je sinoć uživala u večeri koju je pripremio Mate Janković.

Glumica Ornela Vištica i jedan od najvrsnijih domaćih chefova, Mate Janković, neveliko se šuška ovih dana - u vezi su. Ljubavnoj vezi. I dok oboje poštuju zavjet šutnje kad je privatni život u pitanju, Ornela indirektno potpiruje vatricu koja tinja po gradskim kuloarima. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sa sinoćnje večere na kojoj je uživala, a koju je u jednom zagrebačkom restoranu gostima pripremao upravo Mate Janković. Koje li slučajnosti!

Iako glumica već posljednjih godinu dana izjavljuje da je potpuno predana poslu i da ima 'nabrijan tempo', ipak je jasno da za ovakvu posebnu večeru 's potpisom' rado pronalazi vremena.

I dok se Ornela prepušta Matinim delicijama za nepce, Mati Jankoviću i nije svejedno koliku su pozornost privukli u javnosti jer se zna da je u dugogodišnjoj vezi s ekonomisticom Ivanom Babić - ako je tome, sudeći po svemu, još uvijek tako...

Kad je hrana i vino

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Zagreb, 140515.
Trg bana Jelacica.
U prostoru Gradske kavane otvorena je nova kavana Johann Franck.
Na fotografiji: Mate Jankovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Linker
25. travanj 2024 21:48