Instagram
sretne vijesti

Osam mjeseci nakon pobačaja, supruga slavnog pjevača čeka drugo dijete

Teški dani su napokon iza njih: pjevač Backstreet Boysa i njegova supruga sada imaju novi razlog za sreću koji su podijelili s obožvateljima uz obiteljsku fotografiju s prvim sinom.

Član nekada popularne grupe Backstreet Boys, Nick Carter (39) i njegova supruga Lauren Kitt (35) preslatkom fotografijom su objavili sretnu vijest. Njihova tročlana obitelj uskoro će postati bogatija za još jednog člana.

"Hvala ti Bože na ovom najvećem daru koji smo mogli tražiti", napisao je sretni otac na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem Odinom Reignom (3) i trudnom suprugom. Obožavatelji su u komentarima ostavili svoje čestitke i zaželjeli im puno sreće. Sretni roditelji ipak nisu otkrili kada je termin niti kojeg je spola dijete, ali čini se kako je Lauren u drugom tromjesečju trudnoće.

Iza para je teško razdoblje u životu nakon što je prije osam mjeseci, u rujnu prošle godine Lauren imala spontani pobačaj. Tada je na svijet trebala donijeti djevojčicu. "Bože daj nam snagu i mir u ovom teškom razdoblju. Srce mi je slomljeno", napisao je tada na Twitteru slomljeni pjevač, koji je u to vrijeme bio na turneji s bendom. Objavio je nakon teške vijesti da neće moći nastupati, no ubrzo je ipak odlučio da show mora ići dalje.

Ipak, to nije bilo prvi put da su morali prolaziti kroz teško razdolje: njegova supruga doživjela je spontani pobačaj i prije prvorođenca. "Trudnoća je bila strašno teška od samog početka i na kraju se dogodilo najgore", komentirao je pjevač 2015. godine, kada su im se prvi put srušili snovi o obitelji.

Druga trudnoća je prošla bez velikih komplikacija i Odin je na svijet došao 2016. godine te je od tada njihov centar svijeta. "On je malo klupko sreće i moj razlog za život", rekao je tada sretni pjevač. Kako je izjavio, dijete je dodatno učvrstilo odnos njega i supruge te su sada jači no ikada.

Par se vjenčao 2014. godine i, iako je Nick znao reći kako se ne vidi u ulozi roditelja, sa srećom je objavio da je postao otac, dvije godine kasnije, a sada je sreća još veća, kada će se obitelji pridružiti još jedna beba.

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 29:  Singer Nick Carter and Lauren Kitt attend the premiere of Gravitas Ventures'
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 02:56