Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Valentinovo gorkog okusa

Ostavljena na Valentinovo: Josipa Pavičić Berardini slomljenog srca

'Jesu li vas ikad ostavili na Valentinovo?', upitala je Josipa Pavičić Berardini na Instagramu i podijelila tužnu objavu koja je ganula njezine pratitelje. Sudeći po tekstu koji je napisala, spisateljica i bivša voditeljica je ostavljena na Valentinovo.

Josipa Pavičić Berardini (40) na Valentinovo je na Instagramu podijelila svoju priču koja ne zvuči nimalo romantično.

'Sv. Valentin je zaštitnik epileptičara, moreplovaca, alkoholičara...znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti ja biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti. Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom "pokojnom" na iskustvu. Jesu li vas ikad ostavili na dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata.', napisala je u opis fotografije ispod koje su joj pratiteljice pružile podršku i ostavile emotikone srca.

Spisateljica je ovo ljeto provela na Hvaru sa zagrebačkim akademskim kiparom Nedjeljkom Mikcem Cakom s kojim je bila u vezi od početka prošle godine. Prije romanse s Nedjeljkom, Josipa je bila u braku s Talijanom Nicom Berardinijem s kojim ima sina Rocca. Od supruga se rastala 2016. godine. U 35. godini života susrela se s karcinomom dojke, a svoju borbu je opisala u knjizi 'Šest milimetara'.

Linker
17. travanj 2024 12:39