promo/priredba
DAN PRIJE NASTUPA

Otkazan koncert Matije Dedića zbog izvanrednih zdravstvenih problema

Sam dan prije nastupa iznenada je otkazan koncert kojim je trebao biti otvoren program Scene Amadeo, a sve zbog izvanrednih zdravstvenih problema Matije Dedića.

U utorak ujutro objavljeno je kako sutra, 3. srpnja, neće biti održan koncert Matije Dedića i Gabi Novak zbog "izvanrednih zdravstvenih problema Matije Dedića", kako stoji u objavi.

Vodeći hrvatski pijanist Matija Dedić i glazbena diva Gabi Novak trebali su se zagrebačkoj publici predstaviti koncertom AMIGO koji su htjeli posvetiti svojem voljenom Arsenu Dediću, velikom glazbeniku, pjesniku i kantautoru koji je od osnutka Scene Amadeo do 4. srpnja 2015. kada se posljednji puta popeo na pozornicu koju je toliko volio, na njoj održao više od 40 koncerata.

Mare Milin

Program Scene Amadeo bit će nastavljen po redovnom rasporedu pa će prvi ovogodišnji koncert biti održan u subotu, 06. srpnja u 21 sat. Dva vrhunska profesionalca i umjetnika – glumac Rade Šerbedžija i gitarist Miroslav Tadić – još će jednom, ovaj puta zajedno sa sjajnom američkom violinisticom Ivette Holzwarth, udružiti snage i publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na Sceni AMADEO.

Linker
18. travanj 2024 08:00