Getty Images for The Art of Elys
Prava ljubav

Otkrivene zaruke koje su dugo bile tajna! Ona je zbog njega pogazila svoju riječ

Ovaj holivudski par kod kuće je vrlo samozatajan i posvećen mirnom životu i radu, a ovih dana otkriveno je da su se odlučili za novi korak u njihovoj vezi.

Glumac Joaquin Phoenix (44) i zvijezda filma "Djevojka s tetovažom zmaja" Rooney Mara (34) zaručili su nakon tri godine veze. Tajnu je otkrio blistavi prsten na ruci glumice, a vijest je potvrđena za magazin UsWeekly. Šuška se da se poznati par zaručio još u svibnju.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 05:  Joaquin Phoenix (L) and Rooney Mara attend Michael Muller's HEAVEN, presented by The Art of Elysium, on January 5, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Rich Polk/Getty Images for The Art of Elysium)
Getty Images for The Art of Elys

LOS ANGELES, CA - JANUARY 05:  Rooney Mara (L) and Joaquin Phoenix attend Michael Muller's HEAVEN, presented by The Art of Elysium, on January 5, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Randy Shropshire/Getty Images for The Art of Elysium)
Getty Images for The Art of Elys

Par se upoznao 2013. na setu filma "Her", ali u romansu su se upustili tek na snimanju filma "Mary Magdalene" 2016. godine, a ljubav je bila tajna sve dok nisu zajedno stigli na Filmski festival u Cannesu 2017. kada je on dobio nagradu za najboljeg glumca u filmu "Iskupljenje u New Yorku".

Nakon toga je par samo učvrstio odluku da su stvoreni jedno za drugo, a da je njihova veza ozbiljna potvrdila je Rooney koja je zbog čovjeka svog života pogazila svoju riječ. "Rooney je presretna u vezi i zbog njega se odlučila na korak koji je rekla da nikada neće učiniti. Rekla je da nikad neće živjeti u Los Angelesu, ali to je zbog ljubavi porekla. Svi su znali da je ozbiljna ljubav u pitanju jer je ona uvijek govorila kako mrzi Los Angeles" - otkrio je izvor blizak paru.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 05:  Joaquin Phoenix and Rooney Mara attend Michael Muller's HEAVEN, presented by The Art of Elysium, on January 5, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Rich Polk/Getty Images for The Art of Elysium)
Getty Images for The Art of Elys

Par dijeli dom u Hollywood Hillsu i vode poprilično normalan život, a kad su zajedno jako su produktivni: Rooney trenutačno radi na novom filmu "Kuća na nebu", dok je Phoenix zauzet pripremom za novog Jokera.

Linker
22. travanj 2024 22:26