Paniagua Yurena/AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia
još jedna zvijezda

Otkriveno zašto je Tim Roth stigao u Zagreb: 'Ovo što sam doživio je najbliže čudu'

Nakon što je uhvaćen kako uživa u Zagrebu, otkriveno je zbog čega je slavni glumac stigao ovdje - i ne radi se novom filmskom projektu.

Engleska glumačka zvijezda Tim Roth uhvaćen je u Zagrebu zbog čega su mnogi pomislili kako se radi o novom filmskom projektu koji će se snimati u našem glavnom gradu. Ipak, otkriveno je da je miljenik redatelja Quentina Tarantina stigao u Hrvatsku kako bi popravio svoj vid, a povjerio se prof.dr.sc. Nikici Gabriću u Klinici Svjetlost.

Tim Roth se tako pridružio brojnim zvijezdama poput Ivane Trump, Armanda Assantea, Franca Nera, Cassandre Gave, koji su problem s vidom riješili u Hrvatskoj.

Promo

"Ovo što sam doživio je najbliže čudu. Došao sam, bio sam gotovo slijep, bilo je jako teško konstantno raditi s naočalama, konstantno ih nositi sa sobom. Sad, nakon svega 48 sati imam potpuni vid do kraja života i to je izvanredno. Svima preporučujem da dođu ovdje. Ovo je nevjerojatno iskustvo. Bilo je bezbolno, fascinantno i funkcionira. Funkcionira za mene zato hvala vam.“ –dojmovi su koje je podijelio Tim Roth nakon operacije na kojoj se, zajedno sa svojom suprugom Nikki podvrgnuo ugradnji Synergy intraokularnih leća gdje ih je operirao tim na čelu s prof. dr. sc. Nikicom Gabrićem.

Promo

Promo
Tim Klinike Svjetlost s Timom Rothom i njegovom suprugom

Tima Rotha domaća publika je pratila u popularnoj TV seriji "Laži mi", javnosti je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Pakleni šund" i "Psi iz rezervoara", a ovo mu nije prvi put da je boravio u Zagrebu jer je ovdje snimao film 'Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi'.

Linker
24. travanj 2024 23:46