Instagram
NAPOKON IMA SOBU

Otvorila vrata doma: Slavna mama otkrila kako je sinčiću uredila sobu

U holivudskom svijetu teško je i ponekad neizvedivo dulji vremenski period zadržati se na istom mjestu. Isti problem ima i glumica Lucy Liu koja živi na relaciji Los Angeles-New York City. Ipak, odlučila je u Velikoj jabuci saviti svoje gnijezdo, kako njezin sinčić Rockwell ne bi morao spavati po hotelima. U svom novom stanu, oko dječakove se sobe posebno potrudila.

Kako prenosi portal MyDomaine, Lucy je na ideju o posebnoj i drugačijoj dječjoj sobi došla nakon razgovara s prijateljicom Zannom Roberts, modnom urednicom, koja joj je preporučila pomoć One Kings Lane-a, dizajnerskog studija i online trgovine namještaja, izuzetno tražene na američkom tržištu.

Stručnjaci spomenutog dizajnerskog studija Lucy su pomogli od prazne njujorške dječje sobe osmisliti prostor koji njezinom sinu pomaže razvijati se, učiti, rasti i jednostavno – uživati. A ono što je najzanimljivije od svega – prostor na prvu nimalo ne djeluje kao soba namijenjena isključivo za malo dijete, u njoj lako mogu uživati i odrasli.

Glumica je stručnjacima izrazila samo nekoliko ideja – željela je da maleni ima dovoljno prostora za igru te da prostor ne bude prenatrpan. S druge strane, željela je da ima mjesto za pohranu igračaka, ali i da prostorija, kao što je ranije spomenuto, bude prilagođena i boravku odraslih osoba.

Dizajnerica interijera Nicole Fisher upravo iz potonjeg razloga odlučila se za elegantnu paletu boja, ugodnu kako dječjem, tako i oku odraslih ljudi. Umirujući plavkasti, sivi, bijeli i bež tonovi savršeno su uklopljeni s vedrim i jarkim bojama detalja, ali i igračaka koje proviruju iz gotovo svakog kutka.

Glumici je važno bilo da je dječakova soba za igranje vizualno lijepa jer ona, zajedno sa kuhinjom, blagavonicom i dnevnim boravkom čini jedinstveni otvoreni prostor. Upravo zbog toga, morala se estetski uklopiti u ostatak stana.

Police za igračke i knjige dupkom su ispunjene, ali malenom Rockwellu, omiljen je šator u kojem sanjari i svakodnevno osmišljava nove pustolovine sa svojim plišanim prijateljima, otkrila je glumica u razgovoru.

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Linker
18. travanj 2024 15:58