Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar
 Scena.hr
ljubav je to

Ovakva sreća se ne skriva: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar slavili uz nježne dodire

Zaljubljeni Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar dugo su se grlili nakon jednog od najvažnijih trenutaka u karijeri 39-godišnje glumice.

Zrinka Cvitešić, 39-godišnja glumica rođena u Karlovcu, slavi 20 godina karijere, a jubilej je zaokružila predstavom 'Mačka na vrućem limenom krovu', u kojoj je u subotu navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu imala istaknutu ulogu.

Nakon premijere, pohitala je u zagrljaj svojoj ljubavi, 34-godišnjem nogometašu Niki Kranjčaru, i nije krila koliko joj znači njegova podrška u ovako važnom životnom trenutku. Ljubav između ovog para traje sve od 2014. godine.

Scena.hr
Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

'Predstava je divna', izjavio je kratko Niko za portal Scena.hr nakon zagrebačke premijere te nastavio uživati u društvu voljene. Niko svoju Zrinku podupire i dok gradi uspješnu karijeru u Londonu.

Zagreb, 121018.
HNK, Trg Republike Hrvatske 15.
Pretpremijera predstave Macka na vrucem limenom krovu.
Na fotografiji: Filip Vidovic, Zrinka Cvitesic.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 121018.
HNK, Trg Republike Hrvatske 15.
Pretpremijera predstave Macka na vrucem limenom krovu.
Na fotografiji: Zrinka Cvitesic, Filip Vidovic.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

Nakon predstave, Zrinka Cvitešić pohitala je u još jedan zagrljaj, onaj dizajnerice Matije Vuice čiju je haljinu nosila nakon premijere.

Dramu ‘Mačka na vrućem limenom krovu‘ Tennesseeja Williamsa u zagrebačkom HNK postavio je na scenu redatelj Paolo Magelli, a uz Zrinku Cvitešić u predstavi glume Filip Vidović, Ksenija Marinković, Milan Pleština, Dušan Bućan, Ana Begić, Livio Badurina i Goran Grgić.

Linker
20. travanj 2024 11:59