X17online.com
POTPUNO ISKRENO

Ovisnost o jednoj od najrazornijih droga gotovo ju je uništila: 'Svakodnevno sam halucinirala'

Nakon što je iskreno progovorila o bolnom rastanku sa suprugom, američka pjevačica otkrila je da se godinama borila s ovisnošću zbog koje je svakodnevno halucinirala.

Proslavila se kao vokal grupe The Black Eyed Peas nakon koje je nastavila samostalnu glazbenu karijeru, ali njezini počeci nisu bili nimalo lagani. Za vrijeme probijanja na glazbenoj sceni 42-godišnja Fergie se borila sa simptomima psihoze i demencije zbog ovisnosti o metamfetaminu odnosno kristalnom metu.

U nedavnom intervjuu za i newspaper američka glazbenica progovorila je o svemu s čime se morala boriti zbog ovisnosti.

- Imala sam halucinacije svaki dan. Trebala je godina dana nakon prestanka uzimanja droge da prestanem uviđati stvari. Jednostavno bih sjedila i vidjela nekog zeca ili pčelu kako zuji – otkrila je Fergie, ali i dodala da je zahvalna što joj se sve to dogodilo, unatoč svemu što je prošla.

BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 03:  Fergie attends The Trevor Project's 2017 TrevorLIVE LA Gala at The Beverly Hilton Hotel on December 3, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for The Trevor Project)
Getty Images for The Trevor Proj
Fergie

- To je sad moja snaga, moja nada da uvijek može bolje – priznala je 42-godišnjakinja koja je u rujnu objavila da se nakon osam godina braka rastaje od supruga Josha Duhamela. Ipak, par je o kraju svoje veze odlučio još u svibnju, ali su htjeli posložiti stvari prije nego sve izađe u javnost – prvenstveno zbog svojeg djeteta.

Dad Josh Duhamel carries son Axl into church services, early Sunday Morning.  Josh and Axl were both dressed nicely, in sharp button-up shirts.  Josh, was again without his ring, separated from mom, Fergie, who is attending Fashion Week in Paris.  October 1, 2017  X17online.com
Green/X17online.com
Josh Duhamel sa sinom Axlom

- Sve je to jako teško i umarajuće, ali trudimo se da naš sin osjeća samo ljubav oko sebe – izjavila je Fergie koja je prije tri mjeseca objavila svoj drugi solo album "Double Dutchess".

Linker
19. travanj 2024 16:21