na dužnosti

Ovo je najslađa fotka danas na društvenim mrežama: Poznati baka i djed rastopili se nad svojom unukom

  • 07.12.2018. u 10:47

  • Autor:
    • Ida Tomašković

instagram
Nakon što im se u listopadu rodila još jedna unuka, poznati glumački par Goldie Hawn i Kurt Russel provode svaki slobodni trenutak kako bi uživali u društvu malene Rani, a to rado dijele sa svijetom.

Glumci Goldie Hawn (73) i Kurt Russel (67) jedva su dočekali da se posvete svojoj novorođenoj unučici. Kate Hudson (39) na svom je Instagramu podijelila presladak trenutak u kojem poznati baka i djed uspavljuju malu Rani.

Rani, kao prvo dijete Kate i njezina partnera Dannyja Fujikawe, na svijet je došla 2. listopada i pridružila se Bingham Hawn (7) i Ryderu Russellu (14) koje Hudson ima iz prijašnjih veza.

"Baka i djed na dužnost... ili bolje reći: gospodin i gospođa Mraz", napisala je Kate ispod fotografije koja je pokupila više od 800.000 lajkova i više od 10.000 komentara.

Baku Goldie su odmah nakon rođenja njezine unuke pitali je li dala kakav savjet svojoj kćeri u vezi odgoja djeteta, na što je glumica odgovorila da se "svaka od njih u ulozi majke snalazi najbolje što zna".

"Naravno, griješila sam kao majka, svi smo i svi ćemo. No, najvažnije je ostati autentičan i vjeran sebi te se truditi da svome djetetu budete primjer. I to ne riječima, nego djelima", izjavila je Hawn.

Tagovi