Profimedia, Xposurephotos
ZANIMLJIV PAR

Pamela Anderson je konačno progovorila o vezi s Julianom Assangeom

Zvijezda "Spasilačke službe" Pamela Anderson često posjećuje Juliana Assangea u ekvadorskoj ambasadi u Londonu pa se počelo šuškati o tome da su njih dvoje u vezi.

Osnivač WikiLeaksa Julian Assange od 2012. živi u političkom egzilu u ekvadorskoj ambasadi u Londonu jer je u strahu od izručenja u Sjedinjene Američke Države zbog objavljivanja tajnih informacija i povjerljivih dokumenata.

Assange i Pamela Anderson su se upoznali 2014. godine, a upoznala ih je Vivienne Westwood. Od tada je Pamela Anderson često viđena kako posjećuje ekvadorsku ambasadu. O njezinom odnosu s Assangeom razgovarala je za magazin People gdje je izjavila – "Julian želi osloboditi svijet tako što ga obrazuje. To je romantična borba, volim ga zbog toga."

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 05:  Wikileaks founder Julian Assange waves as he returns inside after speaking from the balcony of the Ecuadorian embassy where he continues to seek asylum following an extradition request from Sweden in 2012, on February 5, 2016 in London, England. The United Nations Working Group on Arbitrary Detention has insisted that Mr Assange's detention should be brought to an end.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Getty Images
Julian Assange.

Nakon novinarskog inzistiranja da objasni prirodu njihovog odnosa rekla je – "Jasno mi je da naša 'veza' budi znatiželju i to je sasvim u redu, ali ne želim otkrivati privatne detalje. Možemo samo reći da svatko zaslužuje ljubav."

S obzirom na okolnosti, njihova je veza prepuna izazova. "Razgovaramo o svijetu. On je odličan učitelj. Julian je meni jedan od najdražih ljudi. Zabrinuta sam za njegovu sigurnost, on je dobra osoba koja brine o svijetu. On je pristojan i duboko empatičan. Zabavan je, osjećajan, romantičan i dovitljiv. On je dobar čovjek."

Bez obzira na to bili u ljubavnoj vezi ili ne, komplimenti očito ne prestaju pljuštati s obje strane budući da je Assange ranije ove godine za Pamelu Anderson izjavio da je "vrlo atraktivna žena koja ima atraktivnu osobnost."

Linker
24. travanj 2024 20:33