Instagram/privatni album

Adriana Đurđević

Instagram/privatni album

Adriana Đurđević

u njih se gledalo

Pamela Anderson pala u drugi plan pokraj djevojke Duje Ćaleta-Cara

Mnoge je iznenadila fotografija kojom se na svom Instagram profilu pohvalila Adriana Đurđević, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara. Pogledajte samo s kim poziraju!

Gala večer dobrotvorne organizacije OMFondation, organizirana u francuskom gradu Marseilleu, okupila je i ove godine brojna poznata lica. Među njima se našao i jedan hrvatski poznati par, koji ondje i živi - nogometaš Duje Ćaleta Car (22) i njegova partnerica, 28-godišnja Dubrovčanka Adriana Đurđević. Na crvenom su tepihu pozirali s megapopularnom glumicom osobito poznatom po bujnim oblinama, Pamelom Anderson (51) i njezinim izabranikom srca, nogometašem Adilom Ramijem koji je 18 godina mlađi od nje.

I dok su muškarci bili naočiti u odijelima (osobito je trendi odijelo nosio Ćaleta-Car, karirano i u kombinaciji s crnom košuljom), žene su bile te koje su privukle još više pozornosti. Lijepa pravnica Adriana pozirala je u dugoj crnoj haljini bez naramenica, prekrasno stilizirane bujne duge kose, dok je Pamela Anderson svjetlucala u svom stilu: duboko dekoltiranoj haljini koja je također sezala do poda. 

Široki osmijeh hrvatskog para s francuskom adresom govorio je da su sretni što su pozvani na humanitarnu večeru i što svojom nazočnošću mogu pomoći raznim segmentima društva koje potpomaže ova zaklada.

Instagram