Profimedia, Barcroft Media
Ljubav nije paradajz

Pamela Anderson ponovno u zagrljaju 18 godina mlađeg nogometaša

Nakon burnog prekida prošle godine, Pamela Anderson odlučila je dati novu šansu svom bivšem dečku Adilu Ramiju što joj njezini prijatelji jako zamjeraju jer smatraju da je nogometaš neodgovoran partijaner koji ju želi odvojiti od prijatelja i obitelji.

Pamela Anderson (51), koju pamtimo iz Spasilačke službe i kao Playboyevu zečicu, pomirila se s bivšim partnerom Adilom Ramijem. Nakon burnog prekida prošle godine, Pamela je francuskom nogometašu odlučila dati novu šansu.

Razlog njihovog rastanka bili su drukčiji pogledi na brak, no Pamelini prijatelji tvrde kako je Rami pokušao Pamelu odvojiti od nekih članova obitelji i prijatelja.

Iako bivša Playboyeva zečica više ne uživa u partijanju i pohođenju klubova, to nije slučaj s njezinim 18 godina mlađim dečkom kojem upravo takav vid zabave jako zamjeraju Pamelini prijatelji. Pamela je zbog Ramija ponovno preselila u Francusku, no njezini prijatelji misle kako njihova veze neće funkcionirati još dugo.

Inače, Rami ima dvogodišnje blizance Zayna i Madi s manekenkom Sidonie Biemont (35), dok Pamela ima dva sina iz braka s Tomijem Leejom. Upoznali su se u svibnju 2017., a hoće li njihova potrajati, to ćemo tek vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 07:46