Pamela Ramljak
 Matej Dokić
Jutro nakon svega

Pamela Ramljak opisala je iskustvo iz rađaonice: 'Hvala babici koja je sve riješila u 15 minuta'

Pjevačica nekadašnje grupe Feminnem ispričala je sve o iskustvu iz rodilišta, a posebno se zahvalila svima koji su je tješili jer je drugi porođaj prošao u najboljem redu.

"Možda i nije najprezentnija fotka, ali znate da nemam problem objaviti i ovakve fotke. Ovo je jutro nakon svega. Sjećate se kako sam vas molila da me utješite kako će ovaj put biti sve puno brže i lakše i stvarno jeste što se vidi po skoro 600 komentara i hrpu poruka u inbox", napisala je pjevačica Pamela Ramljak i opisala svoje iskustvo drugog porođaja njezine kćerkice koju je nazvala Maria.

Najljepše iščekivanje i bujica emocija uoči drugog poroda: 'Samo me malo ohrabrite!'

"U 11 ujutro sam došla u Petrovu s laganim trudovima, u 13 h sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 sam rodila Mariu. Bez epiduralne. Dakle cure, bez straha. Sve je lakše drugi put.", zaključila je.

Zahvalila bi se javno i ekipi koja je bila sa mnom a posebno babici koja je sve riješila u petnaest minuta...

Početkom 2017. godine na svijet je Pamela donijela sina Antuna, dječaka su Pamela i suprug Mladen Salajster dugo i željno iščekivali pa nisu skrivali sreću kada je konačno stigao u njihov život.

Veliku hrabrost pronašla je i u molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta.

"Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun', rekla je za Gloriju.

Čitajte i:

Pamela Ramljak: 'Nadam se da će sve ovo proći do mog poroda'

Borila se za majčinstvo, a sada joj se sreća osmijehnula po drugi put! Pamela Ramljak otkrila: 'Još jedno srce kuca ispod mog'

Kod Pamele Ramljak se slavi s razlogom, a ona za supruga ima samo jednu naredbu: 'Godine idu, a mi isti'

Linker
15. travanj 2024 23:10