speed date

Pamela Ramljak u suzama: 'Već 20 godina razdvojena sam od roditelja'

Zagreb, 230913.
Studio EPH.
Na fotografiji: Pamela Ramljak, zvijezda mjuzikla Jadnici.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX
Nema tog pitanja o poslu, privatnom životu, pogledu na svijet, čak ni najintimnijeg, na koje pjevačica Pamela Ramljak nema spreman iskren, konkretan i zanimljiv odgovor. Suza ni smijeha nije nedostajalo kad smo je pozvali na Speed date...

Pjevačica iz Čapljine sa zagrebačkom adresom, Pamela Ramljak (38), prije nekoliko je tjedana proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom Mladenom Salajsterom i ne krije da je u njemu pronašla 'baš svoj par, svog savršenog muškarca'. U razgovoru za Gloria.hr ispričala je koliko ih je u siječnju prošle godine dolaskom u njihovu malu obitelj usrećio sinčić Antun, a otkrila je i za čime se povodi u odgoju.

Osobito se raspričala o kuhanju i koliko joj je važno da su namirnice organskog porijekla, te začinu kojeg nikada ne smije nedostajati u niti jednom jelu. Suprugu je povjerila nekoliko zadataka kada su kućanski poslovi u pitanju, a dotaknula se i kava s prijateljicama.

Zašto je nosila pet, pa i deset pari hulahopki jedne povrh drugih i zašto su zasuzile oči tijekom intervjua, pogledajte u Speed dateu: