Sara Moritz / Hanza Media
nije tako lako

Parodija na modne influencerice: Petra Kurtela objavila urnebesan video na Instagramu

Zagrebačka glumica pokazala je odličan smisao za humor u svom prvom Reels videu na Instagramu. Je li joj uspjela 'fora s cipelom' - prosudite sami.

Danas je teško otvoriti neku društvenu mrežu, a da na njoj ne iskoči modni filmić na kojem djevojka u samo nekoliko sekundi mijenja više outfita plešući i pozirajući pred kamerom.

Uskakanje iz outfita u outfit, "čarobna štikla" koja običnu modnu kombinaciju pretvara u čisti glamur, padanje na kauč, a samim time i u drugi outfit... svako toliko popularan je novi izazov, a koliko je zapravo teško snimiti takve 'opuštene', 'uradi sam' filmiće, na svom je Instagram profilu pokazala zagrebačka glumica Petra Kurtela.

Svoj prvi Reels video na Instagramu posveta je svim simpatičnim šeprtljama koje pokušavaju snimiti popularne video uratke, a to im nikako ne polazi za rukom.

Na videu Petra pokušava baciti štiklu na nogu kako bi casual outfit 'pretvorila' u večernji, no spotiče se i pada na fotelju, a zatim neuspješno trči u kadar kako bi pozirala s torbicom.

Duhoviti video pogledajte ovdje:

Inače, Reels je Instagramova inačica TikToka, korisnici putem njega mogu snimiti i sami režirati video u trajanju od 15 sekundi, a zatim pozvati svoje sljedbenike da pogledaju njihov uradak ili se pridruže određenom izazovu.

Čitajte i:

Tajne moći ulja! Petra Kurtela odbacila sve kemikalije i uzda se isključivo u snagu prirode

Petra Kurtela pokazala problem s kojim se muči već danima, sama našla genijalno rješenje

Petra Kurtela isprobala je 'teretanu' za lice i otkrila nam svoje dojmove

Linker
19. travanj 2024 02:45