Brad Falchuk i Gwyneth Paltrow
 Profimedia, TEMP Rex Features
moderna ljubav

'Part-time' brak: Glumica ponovno iznenadila svojim savjetom, otkrila da ne živi sa suprugom

Iako su se vjenčali u rujnu prošle godine, holivudska glumica i njezin partner ne žive zajedno. Iako tajna njihove sretne veze nije baš uobičajena, čini se da je za njih savršena.

Od intimnog vjenčanja Gwyneth Paltrow (46) i Brada Falchuka (47) nije prošlo mnogo, a par već ne živi zajedno. Vjenčali su se u rujnu prošle godine na svečanoj ceremoniji na imanju u Hamptonsu, a sada je glumica otkrila kako se nakon ulaska u brak nije mnogo toga promijenilo. Ključ njihovog zdravog odnosa, kako tvrdi Gwyneth, je to što ne žive stalno zajedno.

Naime, par zajedno provodi četiri dana u tjednu, nakon čega on ostale tri noći seli u svoj dom gdje vrijeme provodi sa sinom Brodyjem i kćerkom Isabellom.

"Svi moji prijatelji kažu kako živimo na idealan način i da ne bismo trebali mijenjati baš ništa", rekla je zvijezda filmova "Iron Man" koja iz svojeg braka s glazbenikom Chrisom Martinom također ima dvoje djece.. Iako se čini pomalo bizarno, glumica se vodi ovakvom filozofijom nakon što joj je učiteljica za intimnost kazala kako je ovakav odnos zdrav i dobro utječe na osobe u ljubavnoj vezi.

Brad Falchuk and Gwyneth Paltrow
Ryan Murphy Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, USA - 04 Dec 2018, Image: 400382843, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Brad Falchuk i Gwyneth Paltrow

Glumica je sada pomajka njegov djeci te majka kćeri Apple i sinu Mosesu koje je dobila u braku s frontmenom benda Coldplay, Chrisom Martinom (42). S bivšim suprugom ostala je u odličnim odnosima pa su im se on i njegova nova odabranica, glumica Dakota Johnson (29) čak pridružili na medenom mjesecu, zajedno s djecom.

"Chris je obitelj, a Brad i on su postali baš dobri prijatelji. Dakota je divna žena, obožavam je", komentirala je situaciju medenog mjeseca koji je iznenadio javnost.

CULVER CITY, CA - JANUARY 28:  Singer/Songwriter Chris Martin (L) and actress Gwyneth Paltrow attend Hollywood Stands Up To Cancer Event with contributors American Cancer Society and Bristol Myers Squibb hosted by Jim Toth and Reese Witherspoon and the Entertainment Industry Foundation on Tuesday, January 28, 2014 in Culver City, California.  (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Entertainment Industry Foundation)
Getty Images for Entertainment I
Bivši supružnici Chris Martin i Gwyneth Paltrow

Linker
24. travanj 2024 19:11