Patrick Rafter
zaljubljen u našu obalu

Patrick Rafter stigao u Umag: 'Nakon meča s Goranom Ivaniševićem, idem u Dubrovnik i na Korčulu'

U dobrom raspoloženju u Umag je u utorak stigao australski tenisač Patrick Rafter, a odmah je kasnije u danu odradio i svoj prvi trening.

Patrick Rafter će u srijedu, na jubilarnom 30. izdanju Plava Laguna Croatia Open Umaga, odigrati egzibicijski meč s Goranom Ivaniševićem, što će biti svojevrsna repriza legendarnog finala Wimbledona iz 2001. godine.

Jako sam sretan što sam nakon 30-satnog leta napokon u Umagu. Sjajna je stvar ponovno vidjeti Gorana i posjetiti ovo mjesto koje je još ljepše nego što mi ga je opisao. Ne veselim se samo Umagu, nego i onome što me čeka iza egzibicije. Nakon meča planiram provesti nekoliko dana u Dubrovniku i na Korčuli, izjavio je Rafter.

Patrick Rafter


Australski tenisač otkrio je što gledatelji mogu očekivati od sutrašnjeg spektakla. „Iako nismo baš u nekoj formi, siguran sam da će se svima svidjeti što će sutra dobiti od nas“, poručio je Rafter.

Patrick Rafter

Rafter je u karijeri dvaput bio pobjednik US Opena (1997. i 1998.), dvaput igrao u finalu Wimbledona (2000. i 2001.) te jedan tjedan proveo na čelnom mjestu ATP ljestvice

Linker
18. travanj 2024 13:31