REUTERS
Trudna Antonella stigla na dodjelu

Petogodišnji sin Lionela Messija osvojio sve simpatije: Nagrada pala u drugi plan čim se on pojavio

Osim što je blistala sva ponosna na svojeg supruga, pokazala je i trudnički trbuščić: par će dobiti treće dijete, a osim njih prinovi se vesele i starija braća.

Bit će to godina koju će pamtiti: nakon glamuroznog vjenčanja u lipnju, argentinski nogometaš Lionel Messi je nakon nekoliko godina "pauze" osvojio Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca, a iduće će godine treći put postati otac. Njegova supruga Antonella Roccuzzo prvi je put stigla na neko događanje nakon što su prije mjesec dana potvrdili šuškanja da očekuju dijete. Naime, 29-godišnja supruga jednog od najboljih nogometaša na svijetu nije željela propustiti dodjelu Zlatne kopačke svojem suprugu, kojem je ta nagrada uručena četvrti put u karijeri - i prvi put od 2013. godine.

Barcelona's Lionel Messi, his wife Antonella Roccuzzo and son Thiago Messi pose with his Golden Boot trophy during a ceremony in Barcelona, Spain, November 24, 2017.  REUTERS/Albert Gea - RC1D27927D40
REUTERS

Bio je to događaj na koji je morala doći, a sa sobom je povela i petogodišnjeg Thiaga, dok je dvogodišnji Mateo ostao kod kuće.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN ** Barcelona, SPAIN  - Lionel Messi's wife Antonella Roccuzzo attends the 'Golden Shoe' awards with her son in Barcelona, Spain. Messi received the 'Golden Shoe' trophy during the event.

Pictured: Antonella Roccuzzo

BACKGRID UK 24 NOVEMBER 2017, Image: 356110376, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Njezina objava na Instagramu kojom je otkrila da će im obitelj uskoro postati peteročlana dobila je više od milijun lajkova, a ništa lošije nije prošla niti njezina fotografija na kojoj Thiago daje puse njezinom trudničkom trbuhu, nestrpljiv da mu se pridruži brat ili sestra.

Linker
23. travanj 2024 20:12