Privatni album
Fotka dana

Petra Cicvarić podijelila je najslađu fotografiju i otkrila na kome ovaj svijet ostaje

Glumica, koja je posljednje mjesece trudnoće dijelila s čitateljima i čitateljicama Gloria.hr portala, uživa u majčinskoj ulozi i svoje pratitelje uveseljava simpatičnim fotkama prinove, koja je, čini se, naslijedila hrabrost i snagu svoje majke.

Domaća glumica Petra Cicvarić sredinom trećeg mjeseca dobila je drugo dijete - kćerkicu, a novog člana obitelji uzbuđeno je dočekala njezina sestrica Korana i tata Peđa Gvozdić. Teško je u doba pandemije odgajati djecu, ali hrabre i jake žene sve uspiju izgurati, zato nam na svijetu treba upravo takvih - jakih žena.

Upravo to je Petra htjela poručiti svojom najnovijom objavom na Instagramu - simpatičnom fotografijom kćerkice kojoj je obukla mini ružičaste boksačke rukavice.

"Teška vremena stvaraju jake muškarce. Jaki muškarci stvaraju dobra vremena", napisala je ispod fotke, malo se poigravši riječima.

Naša banda bogatija je za još jednu ratnicu.

Petra, koju pamtimo iz televizijskih serija "Ruža vjetrova" i "Najbolje godine", posljednje mjesece trudnoće dijelila je s čitateljicama i čitateljima Gloria.hr portala u kojima je otkrila sve izazove s kojima se susrela.

Izazovi trudnoće završeni su 17. ožujka kada je na svijet stigla druga djevojčica u obitelj glumice i supruga joj Peđe Gvozdića. "Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila i hvala joj na tome!", napisao je na društvenim mrežama ponosni tata nakon što je Petra rodila njihovu drugu kćerkicu. Izazove trudnoće zamijenili su oni roditeljski, a čini se da se glumica u toj ulozi odlično snašla. I pritom se sjajno zabavlja.

Čitajte i:

Iz rodilišta nam piše Petra Cicvarić: 'Nema balona i cvijeća, nema veselih teta, a ni bebina oca'

Tata nije mogao u rađaonicu... Slavna glumica o hormonima i adrenalinu koji je još lupaju

Naša omiljena glumica na svijet donijela drugo dijete: 'Odlučila nas je usrećiti usred ovog ludila!'

Glumica na rubu snaga: 'Mogla bih zaspati čekajući da se upali zeleno svietlo na semaforu, a noću ne mogu oka sklopiti'

Trudna glumica se primirila: 'Ovog puta neću kukati, reći ću ono što bi svima, da činimo češće, tek bilo naporno'

Domaća trudnica prekasno se pita: 'O majko mila, u što sam se to uvalila?!'

Trudna domaća glumica već je očajna: 'Razbijam po kući, zaboravljam i govorim gluposti'

U jednom trenutku dragi i ja smo se blesavo smješkali zbog te dvije crtice na testu za trudnoću, već u drugom nastala je agonija

Linker
19. travanj 2024 21:45