Petra Ecclestone
 Mark Thompson / Getty Images
IMA NADE

Petra Ecclestone otvoreno o razvodu: 'Da nije njih, ležala bih u depresiji i žalila samu sebe'

Kći Bernieja Ecclestonea, Petra, otvoreno je progovorila o razvodu od bivšeg supruga Jamesa Stunta. Iako je bila očajna zbog bračnog kraha, u preživljavanju najtužnijih dana najviše su joj pomogla njezina djeca.

Bogata nasljednica Petra Ecclestone (29) napokon je progovorila o ekspresnom razvodu od bivšeg supruga Jamesa Stunta koji je postao služben u listopadu 2017. Priznaje da ne bi preživjela da je kroz to sivo razdoblje nisu 'gurala' njezina djeca. Šest godina nakon čarobnog vjenčanja od 12 milijuna funti koje su organizirali u dvorcu u Italiji 29. kolovoza 2011. odlučili su da više ne mogu biti zajedno.

BERLIN - SEPTEMBER 17:  Petra Ecclestone and boyfriend James Stunt attend the presentation of the Petra Ecclestone menswear collection at The Corner on September 17, 2009 in Berlin, Germany.  (Photo by Florian Seefried/Getty Images)
Getty Images

'Mislim da su me spasila djeca. Zbog njih sam se morala dići ujutro i nisam imala opciju ležati u krevetu, biti depresivna i žaliti samu sebe', rekla je u intervju za Hello. Petra s Jamesom ima troje djece: kćer Laviniju (5) i dvojicu dječaka Andrewa i Jamesa (3).

Petra i 36-godišnji milijarder James ekspresno su dogovorili razvod prošle godine nakon samo pet minuta rasprave u sudnici. Iako nisu objavljeni svi detalji vezani uz njihov razvod, navodi se da je sve bilo dogovoreno u predbračnom ugovoru i da joj je James, uz jasnu podjelu imovine, trebao isplatiti 16 milijuna dolara. Od tog novca Petra je pokrenula specijalistički centar Petra's Place gdje pomaže djeci s autizmom, a dobila je i skrbništvo nad djecom.

Petra je u svom najnovijem intervjuu dodala da kćer Laviniju i sinove Andrewa i Jamesa uči da je ljubav važnija od bogatstva. Tvrdi da je od rane mladosti naučila da su ljudi pohlepni kada je riječ o novcu i da joj je njezin otac, bivši šef Formule 1, Bernie Ecclestone, (88), savjetovao da nikada ne vjeruje ljudima. Petra je izjavila da bi voljela imati još dvoje djece te da razmišlja o posvajanju.

Getty Images

Također se pohvalila da uživa u novoj ljubavi s dečkom Samom Palmerom i priznala da je to što je pronašla ljubav za nju bilo pravo iznenađenje. Sama je srela krajem prošle godine, a upoznao ih je suprug njezine sestre Tamare Ecclestone, Jay Rutland. Prije njihovog slučajnog susreta je bila uvjerena kako će ostati sama poslije razvoda, a za novu vezu, oprezno govori da je to tek lijepa romansa.

'Sve me to iznenadilo. Nikada nisam mislila da ću biti razvedena. Išla sam u crkvu i mislila sam da će moj brak trajati do kraja života. No, dogodilo se to što se dogodilo. Najvažnije je da imam svoje troje djece uz sebe', zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 10:29