Profimedia, AKM-GSI
14 mjeseci nakon razvoda

Petra Ecclestone rekla 'da' novom dečku: 'Nisam vjerovala u razvod, ali sve se događa s razlogom'

Samo 14 mjeseci nakon što je finaliziran njezin razvod od Jamesa Stunta, Petra Ecclestone planira vjenčanje. Kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić zaručila se za Sama Palmera, novog dečka s kojim je posljednjih godinu dana, a sretne vijesti stižu nekoliko dana nakon što je bogata nasljednica proslavila svoj 30. rođendan.

- Nadam se da su svi imali odličnu godinu te da će 2019. svima donijeti ljubavi, zdravlja i sreće. Moj najljepši trenutak bio je otvaranje galerije u Los Angelesu sa ženom koju volim i njezin pristanak da se uda za mene – napisao je Sam Palmer na svojem Instagramu.

Razvod Petre i Jamesa finaliziran je u listopadu prošle godine, nakon što su brojni mučni detalji izašli u javnost. Nakon šest godina braka nisu se razišli u dobrim odnosima, a skrbništvo nad djecom – kćeri Lavinijom (5) i blizancima Andrewom i Jamesom (3) pripalo je 30-godišnjoj bogatašici. Već mjesec dana nakon što se službeno razvela, Petra je viđena sa Samom koji je dobar prijatelj njezinog šogora Jayja Ruthlanda.

Los Angeles, CA  - Petra Ecclestone and Sam Palmer have date night at the Fury vs Wilder fight at Staples Center in Los Angeles. The match ended in a split-decision draw.

Pictured: Petra Ecclestone, Sam Palmer



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 399857851, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Nedavno nije dala niti naslutiti da je spremna ponovno uploviti u bračne vode.

- Tek smo na početku veze i sve mi je to neobično jer mi se život nije razvio u smjeru u kojem sam očekivala. Mislila sam da sam osoba koja ne vjeruje u razvod. Idem u crkvu, a udala sam se za osobu s kojom sam mislila provesti ostatak života. Ipak, neke stvari se dogode s razlogom i ja nakon svega imam svoju dječicu – izjavila je nedavno Petra.

West Hollywood, CA  - Petra Ecclestone and Sam Palmer arrive together at LA hot spot Catch LA for a gallery opening.

Pictured: Petra Egglestone, Sam Palmer

BACKGRID USA 11 OCTOBER 2018, Image: 390866276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 23:29